Kort

Fly til Chicago

Chicago, USA's tredjestørste by, er stor på alle måder. Mange bygninger og attraktioner tæller blandt verdens største. Byen er også godt placeret inden for de fire mest populære sportsgrene i USA: Baseball, basketball, amerikansk fodbold og hockey.
For de madglade og kulturelt interesserede har byen noget for enhver smag. Chicagostyle  tykbundet pizza, Michelin restauranter, en varieret musikscene, museer for kunst og meget mere, grønne områder og badestrande med ferskvand, Chicago kan det hele.

Visum

Turister kan rejse visumfrit i op til 90 dage, såfremt man rejser med et godkendt luftfartsselskab og opfylder en række andre krav.

Se flere oplysninger her.

Sæson

Vinteren er kold, mens sommeren er varm og fugtig, ikke helt ulig det danske vejr.   

Kom omkring

På trods af byens størrelse er den relativ nem at navigere rundt i både til fods, på cykel og med det velfungerende offentlige transportnetværk, der tæller tog, metro, busser og havnetaxaer. Rabatkort til både transport og attraktioner kan anbefales.

Åbningstider

De fleste butikker har åbent mandag til lørdag mellem 10-19 eller længere. Om søndagen åbner de fleste lidt senere, mens andre holder helt søndagslukket.

Drikkepenge

I alle servicefag er der i USA en klar forventning om drikkepenge, da de ofte udgør en væsentlig del af lønnen. På restauranter er 20 % af regningen rigtig godt, under 15 % er udtryk for utilfredshed. Tip piccoloen og stuepigen 2-3 dollars pr. taske/nat og taxaen 10-15 % af beløbet.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i USA, 3200 Whitehaven St. NW, Washington, DC 20008  

Tel: +1 (202) 234-4300  E-mail: wasamb@um.dk

Det Danske Konsulat i Chicago Tel: +1 (312) 787-8780   E-mail: ordhkt@um.dk

Alarmtelefon: 911

Seværdigheder

1. Grant Park/Millennium Park: Det grønne område ved den store Michigansø rummer et af verdens største springvand foruden Millennium Park. Et center som lægger grund til et hav af kulturelle arrangementer.

2. The Magnificent Mile: En shoppinggade som udover mange butikker med hotte varemærker og fornemme hoteller også er kendt for sin varierede arkitektur heriblandt det 47 meter høje vandtårn fra 1871.

3. Willis Tower Skydeck: Bygningen var indtil 1997 verdens højeste. Måske det bedste sted at indtage byens imponerende skyline.

4.Shedd Akvariet: Et af verdens største akvarier med bl.a. belugahvaler, delfiner, oddere og sæler.

5. Museum of Science and Industry: Den vestlige verdens største videnskabsmuseum byder på mange interaktive udstillinger. Museet hylder Chicagos innovative ånd og giver bl.a. mulighed for at opleve en tornado og en tysk ubåd fra 2. Verdenskrig indefra.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 2.7 mio. (Chicagoland 9.5 mio.)
Valuta: Amerikanske dollar $ (USD)
Landekode: (00) 1
Religion: Flest kristne
Tidszone: UTC-6
Officielt sprog: Engelsk 

Steder at bo

Find hotel i Chicago

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Chicago

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Chicago: Chicago O'Hare International, Chicago Midway, Chicago Rockford og Chicago Dupage County.
Gulf Air, Norwegian, GoJet Airlines, Azul Airlines, Thai Airways, Avianca, Austrian Airlines og Frontier Airlines flyver alle direkte til Chicago.
Den billigste måned at flyve til Chicago i er september.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.