Kort

Fly Billund - Antalya

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Antalya
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Antalya

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.061

Direkte flyselskab

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2652 kilometer

3 t 55 min.

Antalya

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Antalya: Antalya.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Antalya er kr. 1.061. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 55 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Antalya.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Billund til Antalya.

Opdateret marts 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Antalya

I sommerhalvåret flyver to flyselskaber direkte fra Billund til Antalya på knap fire timer. SunExpress har flest afgange og flyver på ruten 2-4 gange om ugen, altid torsdag og søndag og i højsæsonen også tirsdag og onsdag. Primera Air flyver direkte en gang om ugen som regel om søndagen.

Hvis du vil flyve på ruten i vinterhalvåret, skal du altså mellemlande mindst en gang undervejs, du kan fx flyve via Istanbul med Turkish Airlines med en rejsetid på 6-8 timer.

Afgang fra Billund Lufthavn

Der er gode forbindelser til lufthavnen, uanset om du kører selv eller tager det offentlige. Adskillige busser forbinder lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum, med flere andre byer som Århus, Kolding og Esbjerg. I terminalen kan du fx surfe løs på gratis, tidsubegrænset wi-fi eller prøve en tur i massagestolene.

Inden afgang fra Billund til Antalya kan du i Square Café og Kiosk ved hovedindgangen købe slik, aviser, blade osv. mens de andre butikker i afgangsområdet sælger danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer. Her kan du også vælge mellem gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset, hvis du er sulten inden turen. For 165 DKK får du adgang til King Amlet Lounge, hvor du kan nyde roen, læsestof samt diverse forfriskninger og snacks.

Ankomst i Antalya

Lufthavnen ligger mindre end 15 km nordøst for centrum, og den Internationale Terminal 2 er cirka 2,5 km fra Indenrigsterminalen og International Terminal 1. Alle terminaler har wi-fi service mod betaling. Der er masser af butikker til indkøb og tidsfordriv og mange gode spisesteder at vælge mellem, hvis du er sulten efter flyveturen fra Billund til Antalya.

Den offentlige bus nr. 600 kører hver halve time mellem de to terminaler og fortsætter til Antalya busstation 5 km nord for centrum. Der kører også flere andre busser fra lufthavnen og videre ud i regionen. Du kan også leje en bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer. Taxierne holder foran terminalerne, og en tur til centrum koster cirka 100 DKK. Desuden arrangerer mange hoteller også kørsel til og fra lufthavnen.

Generel information om at flyve fra Billund til Antalya

Det er tilladt at rejse visumfrit i Tyrkiet i op til 90 dage, forudsat at dit pas er gyldigt mindst 150 dage ved din indrejse i landet. Billund Lufthavn anbefaler, at rejsende møder op to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Hvad kan du forvente i Antalya

Tidsmæssigt er Tyrkiet en time foran Danmark. I Antalya kan du forvente solskin året rundt især om sommeren, som er meget varm og tør med en temperatur omkring 35 grader i juli og august og en havtemperatur sidst i tyverne. Temperaturmæssigt er vinteren mild, men det regner ofte meget i december og januar.

Valutaen hedder tyrkisk lira (TRY), og dem kan du hurtigt få spenderet på shopping og fornøjelser, som ofte er 50-75 procent billigere end i Billund. To mennesker kan fx få en treretters middag på en god restaurant for under 100 DKK, en kop kaffe koster omkring 10 DKK, og kører du med det offentlige, skal du betale under 4 DKK for en enkelbillet. I Antalya kører der busser, sporvogne, minibusser, taxier og de såkaldte dolmus, som betyder ’fyldt op’, her i byen kører flere dolmus dog efter fast ruteplan og venter derfor ikke med at køre, til de er fulde. Taxier er også billige med både kilometerpris og startgebyr på cirka 5 DKK.

LÆS OGSÅ: Top 8 ting at se og lave i Antalya

Hoteller i Antalya

Hvis du endnu ikke har fundet overnatning i Antalya, kan du bruge vores søgemaskine til fx at sammenligne priser og beliggenhed samt bestille dit foretrukne hotel i Antalya.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.