Fly fra Frankfurt am Main til Federation of Bosnia and Herzegovina

Flytilbud fra Frankfurt am Main til Federation of Bosnia and Herzegovina

Leder du efter billige billetter fra Frankfurt am Main til Federation of Bosnia and Herzegovina eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Frankfurt am Main til Federation of Bosnia and Herzegovina

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 1.228, Sarajevo
Billigste måned at flyve iseptember
Gennemsnitlig flyvetid1 time og 45 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraFrankfurt-Hahn
Mest populære flyselskaberLufthansa

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Frankfurt am Main til Federation of Bosnia and Herzegovina, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 1.228 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Federation of Bosnia and Herzegovina på kr. 2.181.
Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Sarajevo Lufthavn er i øjeblikket september. Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Tuzla Lufthavn er normalt juni. Og den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Mostar Lufthavn er normalt juli.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Frankfurt am Main til Federation of Bosnia and Herzegovina den mandag den 9. september 2024.
Frankfurt am Main Lufthavn tilbyder direkte fly til Federation of Bosnia and Herzegovina.
Hvis du flyver fra Frankfurt am Main, er Sarajevo den billigste by i Federation of Bosnia and Herzegovina, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Sarajevo, er i øjeblikket Sarajevo.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Frankfurt am Main og Federation of Bosnia and Herzegovina er 1 time og 45 minutter.
Mest populære fly