Kort

Fly til Hamborg

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Hamborg
Der er flere daglige direkte flyafgange fra Danmark til Hamborg hele ugen, året rundt. Med Skyscanners søgefunktion finder du hurtigt den billigste flybillet. De billigste billetter koster 300-400 DKK, og en direkte flyvetur fra København tager normalt 50 minutter. 

Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du søge på den billigste måned at flyve i, eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I datofeltet vælger du kategorien ’Hele måneden’ og bagefter enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Hamborg
Hvis prisen er det vigtigste for din rejse, skal du generelt bestille billetten i god tid. Billetpriserne afhænger blandt andet af udbud og efterspørgsel og svinger fra dag til dag. Hvis du opretter en gratis Skyscanner Prisagent, holder vi øje med prisen for dig, så du kan købe billetten på det helt rigtige tidspunkt. Når du har søgt på din rejse, trykker du på ’Modtag prisagenter’ øverst i sidemenuen til venstre. Efter du har indtastet din e-mailadresse, modtager du en mail, hvis billetprisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Hamborg
Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Hamborg. Hvis du hellere vil benytte en af de øvrige danske lufthavne, skal du altså mellemlande undervejs, hvilket betyder, at flyvetiden bliver omkring 2,5 timer.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Hamborg
SAS er i øjeblikket de eneste, som flyver direkte fra Danmark til Hamborg.

Lufthavne i Hamborg
Hamborg har en primær international lufthavn, der også står for indenrigstrafikken. Hamborg Lübeck Lufthavn (Flughafen Lübeck) er en meget mindre international lufthavn cirka 70 kilometer fra Hamborg centrum, der siden april 2016 ikke har haft nogle faste flyruter.

Hamborg Lufthavn
Lufthavnen ligger omtrent 10 km nord for byens centrum og har to terminaler - begge med internationale flyafgange adskilt af Airport Plaza. Der er restauranter, caféer og en times gratis wi-fi i begge terminaler.

Der er flere transportmuligheder til og fra lufthavnen. S-toget kører hvert 10. minut til blandt andet byens største banegård på 25 minutter, og U-toget kører blandt andet til Ohlsdorf banegård. Stationen ligger lige overfor terminalerne, og billetter kan købes i Airport Plaza til cirka 25 DKK. Det er også muligt at praje en taxi lige uden for ankomstområdet eller du kan vælge at leje en bil fra lufthavnen. En taxi til centrum koster omkring 230 kroner og tager omkring 20 minutter afhængig af trafikken.

Bedste rejsetid
Som enhver anden storby er Hamborg en sikker helårsdestination, men vejret er selvfølgelig bedst om sommeren, der er højsæson. Kommer du i maj måned, kan du deltage i den populære havnefest Hafengeburtstag, ligesom Kirschblütenfest også ligger i maj, hvor byens japanske samfund fejrer kirsebærtræernes blomstring med stort fyrværkeri. Sommeren igennem er der ofte store udendørs gadefester og koncerter, mens julen står i hyggens tegn med julemarkeder og julepynt.

Vejret i Hamborg
Klimaet i Hamborg er stort set det samme som i Danmark. Til sammenligning er Hamborg for det meste omkring 1 grad varmere end København og med lidt mere regn.

Attraktioner og seværdigheder i Hamborg
Europas næststørste havneby er kendt som ”Tysklands port til verden” med adgang til mange andre destinationer. Det er også med til at gøre Hamborg til en rigtig international by, hvor turister kan nyde forlystelser, koncerter, gastronomi og meget mere - alt sammen i en ufortrøden tysk ramme. Hæng ud på Hamborgs store, flotte og over 800 år gamle havn, tag på en bådtur, gåtur eller få en bid mad på en restaurant med alt godt fra havet. Og er du vild med fisk, må du ikke gå glip af det tidlige fiskemarked søndag morgen, hvor der også er meget andet end fisk til salg. Et af de smukkeste steder at shoppe i Hamborg er i Alsterarkadens luksuriøse butikker og små caféer i bygninger, der er inspireret af historisk arkitektur i Venedig. Hamborg har også mange spændende museer, grønne parker, teatre- og koncerthuse, sportsbegivenheder og gode spisesteder, så der er noget for enhver smag.

Attraktioner:
Hamborg Havn
Hamborg Fischmarkt
Sankt Michaelis Kirken
Hamburg Kunsthalle
Miniatur Wunderland
Planten un Blomen Park
Hamborg Zoo
Hamborg Dungeon
Stadtpark

Læs også: 7 fede oplevelser i hippe Hamborg

Ferie i Tyskland: 8 hyggelige tyske byer

10 bedste steder i Nordtyskland: strande, fantastisk natur og storbyliv 

Hoteller i Hamborg
Under hoteller i Hamborg får du let overblik over byens overnatningsmuligheder, og du kan sortere efter pris, beliggenhed og faciliteter samt læse mere om byens forskellige kvarterer.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Hamborg

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.