Stockholm

28. aug. 2019 - 29. aug. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Stockholm omfatter Mornington Hotel Bromma, Scandic Malmen og Mornington Hotel Stockholm baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Stockholm ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Stockholm

fra kr. 2.183
fra kr. 2.684
fra kr. 4.448

Hvad siger de rejsende om Stockholm?

9,8
Historieelskere
9,5
Udendørs-entusiast
8,8
Madelskere
8,1
Grønne rejsende
7,9
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (280)
綾香 村山
綾香 村山
07-05-19

Alle ting, der er synlige for øjet, er smukke og kompakte by, så jeg nød det fra natur til shopping. Priserne er noget højere end i Japan, men jeg følte at det var værd at betale, som fødevarer og sundries var alle smukke og dejlige. Under opholdet var jeg også i stand til at bruge kun ved kortbetaling. Det er et pengeløst stort land. Det var min første rejse alene i udlandet, men jeg var meget tilfreds overordnet. Jeg vil gerne gå igen nu.

J W
J W
09-04-19

Byen er meget smuk. Arkitekturen er meget smuk, og selv metrostationerne er vært for smukke kunstudstillinger. Hvis du tager metroen til nogle af de yderligere stationer, kan du finde smukke søer og vandrestier mv. Der er et par gratis museer, som du kan besøge, som var helt sikkert meget nyttigt, fordi byen er super dyr. Hvis du ønsker at gå her på et budget, vil jeg kun anbefale at spise i restauranter ved frokosttid (som de fleste har anstændige tilbud) og til middag, købe mad fra et supermarked, som jeg personligt ikke følte var for dyrt.

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
05-08-19

Estocolmo es una de las ciudades más Bellas del báltico, libre de contaminación en las que puedes disfrutar de actividades al aire libre, así como visitar lugares de interés como el centro histórico, el palacio real, el museo casa, el ayuntamiento y el museo de premio Nobel, entre otros.

Laura  Vadoczká
Laura Vadoczká
04-08-19

Štokholm je krásne čisté mesto s veľmi peknou architekúrou. Bohaté na kultúru zábavu nočný život a taktiež aj na prírodu.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 719 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Stockholm er august med en gennemsnitspris på kr. 1.128 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 932 pr. nat. Dette er 2% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 912 set over de foregående 12 måneder.
I Stockholm er den forventede gennemsnitstemperatur i august 16,4°C/61,4°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 22,4°C/72,3°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -5,4°C/22,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Stockholm er Stockholm Bromma (BMA) (7,22 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Stockholm Arlanda (37,76 km)

Planlæg en rejse til Sverige