Stockholm

1. feb. 2020 - 2. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Stockholm omfatter Best Western Plus Sthlm Bromma, Story Hotel Riddargatan og Best Western Hotel Bentleys baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Stockholm ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Stockholm

fra kr. 567
fra kr. 753
fra kr. 1.355

Hvad siger de rejsende om Stockholm?

9,8
Historieelskere
9,2
Udendørs-entusiast
8,4
Grønne rejsende
8,1
Madelskere
7,6
Kunst og designelskere
Medlemsanmeldelser (321)
綾香 村山
綾香 村山
07-05-19

Alle ting, der er synlige for øjet, er smukke og kompakte by, så jeg nød det fra natur til shopping. Priserne er noget højere end i Japan, men jeg følte at det var værd at betale, som fødevarer og sundries var alle smukke og dejlige. Under opholdet var jeg også i stand til at bruge kun ved kortbetaling. Det er et pengeløst stort land. Det var min første rejse alene i udlandet, men jeg var meget tilfreds overordnet. Jeg vil gerne gå igen nu.

J W
J W
09-04-19

Byen er meget smuk. Arkitekturen er meget smuk, og selv metrostationerne er vært for smukke kunstudstillinger. Hvis du tager metroen til nogle af de yderligere stationer, kan du finde smukke søer og vandrestier mv. Der er et par gratis museer, som du kan besøge, som var helt sikkert meget nyttigt, fordi byen er super dyr. Hvis du ønsker at gå her på et budget, vil jeg kun anbefale at spise i restauranter ved frokosttid (som de fleste har anstændige tilbud) og til middag, købe mad fra et supermarked, som jeg personligt ikke følte var for dyrt.

Olgha Olgha
Olgha Olgha
25-10-19

Місто неймовірно гарне. Люди чудові. Всі спокійні. На небо у Стокгольмі можна дивитися вічно. Не зовсім бюджетний відпочинок, але він вартий кожного євро. Музеї є безкоштовні, є платні, але одного тижня однозначно мало для знайомства з містом. Метро - це окремий витвір мистецтва. Щоб зрозуміти, що можна відчути в Скандинавії, туди просто варто поїхати. Стокгольм залишається в серці і думках назавжди!

Jim Burress
Jim Burress
05-10-19

One of the few places I wanna return to even at the expense of seeing to someplace new.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 815 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Stockholm er maj med en gennemsnitspris på kr. 1.151 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 983 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Stockholm er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -1,8°C/28,9°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 22,4°C/72,3°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -5,4°C/22,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Stockholm er Stockholm Bromma (BMA) (7,22 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Stockholm Arlanda (37,76 km)

Planlæg en rejse til Sverige