Sammenlign og spar på hoteller i Stockholm

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Stockholm hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Stockholm området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Stockholm hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Stockholm – Sammenlign billige hoteller i Stockholm

Sveriges hovedstad er en usædvanlig by. Indre by består af 14 øer og holme, der er forbundet på kryds og tværs via over 50 broer. Cirka 1/3 er vandveje og 1/3 grønne områder, så frisk luft kan du få nok af, uanset hvor i Stockholm, du vælger at finde hotel, skal du nok få masser af frisk luft!

Gamla Stan

Store dele af Gamla Stan er kun tilgængelig til fods. Sammen med de mange gamle bygninger og brostensgader er det med til at give bydelen et utrolig hyggeligt snit. Der er flere muligheder for billige overnatninger, men de er populære, så book hotel i god tid. Når det er gjort, er tid til at se det Stockholms Slot, Stockholm Katedral, Ridderholmskyrkan, en række museer og andre gamle bygninger. Restauranter og barer er generelt dyre i Gamla Stan, men både Norrmalm og Södermalm kan nemt nås til fods.

Norrmalm

Umiddelbart nord for Gamla Stan ligger Norrmalm. Den sydlige del af Norrmalm, kendt som City, er Stockholms forretningscentrum. De 4- og 5-stjernede hoteller og livlige barer er som skabt til forretningsrejsende. Længere nordpå er overnatning generelt billigere. Norrmalm har masser af shoppingmuligheder på Drottninggatan og flere shoppingcentre og stormagasiner.

Södermalm

Syd for Gamla Stan ligger Södermalm, også kendt som Söder. Bydelen har masser af trendy små butikker, restauranter og caféer. Med masser af billige hotelværelser er bydelen en fortrinlig destination for unge rejsende. Den store park Tantolunden er et populært samlingssted for både unge og børnefamilier, der mødes til en picnic, et slag minigolf, en tur på stranden eller på legepladsen. De mange caféer og restauranter på Hornstull, Maraitorget og SoFo er lige om hjørnet.

Östermalm

Östermalm i den nordvestlige del af indre Stockholm er rig på historie. I middelalderen bestod området af kongelige farme og blev senere hjem for store dele af det svenske militær. Historien går igen i dag, hvor Östermalm er domineret af historiske museer inden for militær, sport, videnskab, hav, natur, politi, musik og teater og meget mere. Den sydlige del af bydelen er placeret på øen Djurgården, som er det område i Sverige, der har flest museer på det mindste område. Et af de mest populære er det kombinerede frilandsmuseum/zoologisk have Skansen.

Kungsholmen

Området vest for Norrhalm er under rivende udvikling. Turister kan nyde godt af de mange nye hoteller, restauranter og butikker. De helt små kan nyde godt af indre Stockholms største strand, den børnevenlige Smedsuddsbadet og legepladsen i den nærliggende Rålambshovsparken.