Kort

Fly til Oslo

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Oslo

Hvis du leder efter billige flybilletter til Oslo, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet til dit rejsebehov. Du vælger bare den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din rejsedato, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Vælger du 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Oslo. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Oslo

I udgangspunktet er det bedst at være i så god tid som muligt, når du skal bestille en flybillet. Med Skyscanners søgefunktion kan du oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. På den måde kan købe flybilletten, når den er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Oslo

Der er fast direkte ruteforbindelser til Oslo fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg og Aarhus. Alene fra Københavns Lufthavn er der i hverdage omkring 20 daglige afgange til Oslo.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Oslo

SAS, Norwegian og British Airways står for langt de fleste direkte flyvninger mellem Danmark og Norges hovedstad, Widerøe flyver også til Oslo fra København.

Se alle flyselskaber som flyver til Oslo

Lufthavne i Oslo

Den norske hovedstad har tre omkringliggende lufthavne. Langt de fleste internationale fly ankommer i landets største lufthavn, Gardermoen, hvor også alle danske ruter lander. Har du brug for en lejebil, når du er landet, kan Skyscanners søgefunktion hjælpe dig med at finde din fortrukne bil til den bedste pris, se mere på biludlejning i Oslo.

Oslo Lufthavn Gardermoen

Lufthavnen ligger cirka 35 km nordøst for Oslo centrum og består af en stor terminalbygning, hvor indenrigstrafikken afgår fra den ene ende og udenrigstrafikken fra den anden. Det er let at komme til og fra lufthavnen, hvad end turen går mellem centrum eller resten af regionen. Adskillige toge stopper ved lufthavnen fx Flytoget, som kører til Oslo centrum på omtrent 20 minutter og stopper ved flere stationer både før og efter hovedstaden. En del by- og rutebusser kommer også jævnligt forbi lufthavnen. En voksenbillet med tog eller bus mellem lufthavn og centrum koster cirka 75 DKK, og børn rejser til halv pris. SAS Flybussen kører også til centrum hvert 20. minut hele ugen, en returbillet koster cirka 200 DKK, og turen varer under en time. Der er også flere biludlejningsfirmaer i lufthavnen, og taxier holder klar lige uden for indgangen, med bil tager turen cirka 40 minutter.

Torp Sandefjord Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 115 km sydvest for Oslo centrum. Du kan benytte tog, busser, taxi eller lejebil, når du skal til og fra lufthavnen. Tog stopper på Torp Station, og herfra kører der gratis busser til og fra lufthavnen på cirka 3 minutter, som er tilpasset togtiderne. Bussen Torp-Ekspressen kører jævnligt fra lufthavnen til Oslo busterminal på 1 time og 45 minutter, afgangene er tilpasset flyvetiderne, en enkeltbillet for voksne koster cirka 200 DKK. Busser og taxier holder lige uden for terminalen. Biludlejningsfirmaerne er samlet i en særskilt bygning ved den udendørs parkeringsplads.

Moss Lufthavn Rygge

Lufthavnen ligger knapt 70 km sydøst for centrum af Oslo og har primært flyruter til chartermål og udvalgte storbyer. For at komme til og fra lufthavnen kan du benytte regionaltoget, der kører fra Oslo hver time til Rygge station, hvorfra gratis shuttelbusser jævnligt kører videre til lufthavnen. To busselskaber kører også på strækningen, Rygge Ekspressen og Flybussekspressen, med forskellige stop undervejs.

Bedste tidspunkt at besøge Oslo

Du kan besøge Oslo hele året, der altid har udstillinger og arrangementer på programmet. Om sommeren kan du også få en forfriskende dukkert, mens vinteren byder på udendørsaktiviteter som ski- og skøjteløb. Norges nationaldag fejres med pomp og pragt den 17. maj.

Vejret i Oslo

Vejret i den norske hovedstad minder meget om det danske vejr generelt. Det er dog lidt koldere end i Danmark, særligt om vinteren hvor dagstemperaturen typisk ligger på et par minusgrader.

Attraktioner og seværdigheder i Oslo

Oslo er en lille storby med masser af kulturelle tilbud, smukke historiske seværdigheder og frodige parker blandet med moderne arkitektur, gode shoppemuligheder og lækre spisesteder. Omgivet af storslået natur er der også rig lejlighed til dyrke diverse udendørsaktiviteter året rundt. Du kan blandt andet sejle kajak, tage på vandre- eller fisketur og stå på ski om vinteren. Gå på opdagelse i byens museer og gallerier, hvor du blandt andet kan se det verdensberømte maleri Skriget af Edvard Munch. Om sommeren er der mange gratis arrangementer på den gamle fæstning Akershus Slot, der også huser flere museer. Og børn vil elske en tur til Tusenfryd, Norges største forlystelsespark med seks forskellige rutsjebaner, badeland og meget mere.

Flere tips:

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige overnatning i Oslo, kan du også bruge Skyscanner. På hoteller i Oslo kan du læse mere om byen og sammenligne priser, beliggenhed og ledige datoer.

Læs også:

De 12 smukkeste steder i Norges natur

6 bedste steder at se Nordlys

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Oslo

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.