Kort

Fly til Thành phố Hồ Chí Minh

Opdateret oktober 2017 

Find billige flybilletter til Ho Chi Minh City Lufthavn
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Ho Chi Minh City, men med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel rejse på ruten hele ugen. Flyvetiden varer normalt mindst 14-16 timer afhængig af ruten. Der er stor forskel på billetpriserne, men det er muligt at købe enkeltbilletter til cirka 2000-2500 DKK.

Med Skyscanners søgefunktion kan du både finde den billigste måned at flyve i og få overblik over dagspriserne for en måned af gangen. Under din rejsesøgning klikker du bare på datofeltet og vælger kategorien ’Hele måneden’ og videre på enten ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i. Derefter kan du sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Ho Chi Minh City
Leder du efter den billigste flybillet til Ho Chi Minh City? Så gør du klogt i at bestille billetten i god tid. Hvis du opretter en Skyscanner Prisagent, slipper du for at holde øje med priserne, det gør vi for dig. Den gratis prisagent sammenligner flypriserne og giver dig besked, hvis billetprisen falder eller stiger. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Ho Chi Minh City Lufthavn
Der er i øjeblikket ingen danske lufthavne, som har direkte flyforbindelse til Ho Chi Minh City.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Flyselskaber som flyver til Ho Chi Minh City Lufthavn
Når du skal flyve til Ho Chi Minh City, kan du vælge mellem adskillige flyselskaber fx Thai Airways, som flyver dertil via Bangkok eller Air France via Paris.

For flere valgmuligheder se: Flyselskaber som flyver til Ho Chi Minh City 

Ho Chi Minh City Lufthavn
Ho Chi Minh Citys internationale lufthavn, Tan Son Nhat, ligger under 10 km nord for centrum. Der er to terminaler, hvor Terminal 1 er forbeholdt indenrigsflyvninger. Der er gratis, tidubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. Du kan slukke tørsten ganske gratis ved drikkevandskølere over for gate 5, 10 og 16. Derudover er der forskellige fastfood-kæder og andre serveringssteder til de sultne. 

Der holder taxier uden for begge terminaler, men du skal altid sikre dig, at taxametret bliver tændt og kun bruge godkendte selskaber som Mai Linh eller Vinasun. Det er muligt at betale på forhånd ved taxi-kontoret i ankomstområdet. Alternativt kan du også bruge Uber. Bus 152 med aircondition stopper også ved begge terminaler og kører fra lufthavnen til centrum. Bus 109 og 49 kører fra busstationen tæt på lufthavnen. Du kan også vælge at køre selv og leje en bil i Ho Chi Minh City.

Bedste rejsetid
Vejrmæssigt er december til april det bedste tidspunkt at besøge Ho Chi Minh City, hvor det er den tørre periode med kun ganske lidt regn. Marts og april er dog også blandt de varmeste måneder. Men skulle du være i byen under regnsæsonen, kan du stadig gå på sightseeing med mere, da regnen ofte kommer i byger med sol og klar himmel ind imellem.

Vejret i Ho Chi Minh City
Temperaturen er mere eller mindre konstant året rundt i Ho Chi Minh City og ligger i gennemsnit på cirka 27 grader. Regnsæsonen varer fra maj til oktober med juni og september som de vådeste måneder, hvor der i gennemsnit falder over 300 mm om måneden.

Attraktioner og seværdigheder i Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City, eller Saigon som byen tidligere hed, er Vietnams største by med over otte millioner indbyggere. Byen er en populær turistdestination, der har adskillige museer, der fortæller om byens lange historie, der har været præget af krige mod diverse besættelsesmagter, se fx War Remnants Museum - som dog ikke er for sarte sjæle! Besøgende kan i dag også nyde de mange smukke seværdigheder som forgyldte templer, kirker og gamle franske pragtvillaer. Du må ikke snyde dig selv for et show i det formidable Saigon Opera House fra 1897. Og en tur til en af byens vandland kan være dejligt på de varmeste dage. Når sulten melder sig, kan du altid finde en lækker madbod eller måske en af de franskinspirerede konditorier.

Attraktioner:
Reunification Palace
City Hall
Museum of Vietnamese History
War Remnants Museum
Ho Chi Minh Museum
Central Mosque
Notre Dame Cathedral
Thien Hau Pagoda
Quan Am Pagoda
Saigon Opera House
Saigon Skydeck
Phuong Mai Art Gallery
Dam Sen Water Park
Water World
Twenty-Three September Park
Dai Nam Tourist Park med Zoo, shopping, tempel mm. 

Hoteller i Ho chi Minh City
Mangler du et sted at bo i Ho Chi Minh City? Brug Skyscanners søgemaskine til at sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, så du lettere kan vælge det rigtige hotel i Ho Chi Minh City.

Flere tips

7 steder du skal se i Vietnam

11 magiske steder i Sydøstasien

Top 10 Asien eventyr på budget – det bedste af Asien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Thành phố Hồ Chí Minh

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Ho Chi Minh-byen: Thành phố Hồ Chí Minh.
Delta, KLM, Singapore Airlines, Sichuan Airlines, Air New Zealand, Bangkok Airways, Kenya Airways og Czech Airlines flyver alle direkte til Thành phố Hồ Chí Minh.
Den billigste måned at flyve til Thành phố Hồ Chí Minh i er december.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.