Kort

Fly til Bukarest Otopeni

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Bukarest (Otopeni) Lufthavn
Du kan flyve direkte fra Danmark til Rumæniens hovedstad, Bukarest, flere gange om ugen, året rundt. Flyvetiden er knap 3 timer, og du kan få flybilletter til så lidt som 100-300 DKK.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt overblik over flyafgange og priser. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste rejse til Bukarest. Du kan søge efter billige flybilletter på alle årets dage eller den billigste måned at flyve i, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned af gangen. Når du søger på en rejse, kan du i datofeltet vælge ’Hele måneden’ og dernæst enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Bukarest
Det kan være svært at vide, hvornår det bedst kan betale sig at bestille flybilletten, men som regel er billetten billigere jo tidligere, du bestiller den. Og overordnet set er november den billigste måned at flyve fra Danmark. Ved at bruge Skyscanners Prisagent slipper du for selv at overvåge priserne, det klarer vi for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende billetpriserne og giver dig besked, når den stiger eller falder. Under din rejsesøgning, skal du klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så blot holde øje med din indbakke. 

Danske lufthavne med flyforbindelse til Bukarest
Du kan flyve direkte fra både København og Billund til Bukarest hele året.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Flyselskaber som flyver til Bukarest Lufthavn
SAS og Blue Air flyver begge direkte fra Københavns Lufthavn til Bukarest, mens Wizz Air flyver direkte fra Billund Lufthavn. 

Se også: Flyselskaber som flyver til Bukarest

Bukarest Lufthavn
Bukarest Lufthavn, der officielt hedder Bukarest Henri Coandă Internationale Lufthavn, ligger knap 20 km nord for centrum. Der er gratis wi-fi i terminalbygningen, hvor der blandt andet også er hæveautomater, vekselkontor, apotek, posthus samt flere butikker og spisesteder.

Når du skal til og fra lufthavnen, kan du benytte ekspresbusserne 780 og 783 til under 6 DKK for en enkeltbillet. Bus 780 har kører til hovedbanegården, mens bus 783 kører til centrum i døndrift. Hvis du foretrækker at fortsætte rejsen med tog, skal du tage shuttlebus til lufthavnsstationen. Billetter til både bus og tog kan købes i lufthavnens internationale ankomstområde og koster 11 DKK for en voksen. Taxierne holder foran terminalen og afhængig af din destination, bør en taxi til centrum ikke koste mere end cirka 100 DKK. I lufthavnen er der adskillige biludlejningsfirmaer at vælge i mellem, som alle har skranke i gangområdet, som forbinder afgangs- og ankomstterminalerne. Med Skyscanners søgemaskine finder du let din foretrukne lejebil i Bukarest Lufthavn.

Bedste rejsetid
Det bedste tidspunkt at besøge Bukarest er i foråret eller det tidlige efterår, hvor det hverken er for varmt eller koldt. Og selvom vinteren og julen har sin egen charme, skal du være forberedt på, at flere attraktioner holder lukket.

Vejret i Bukarest
Om sommeren ligger temperaturerne typisk tæt på de 30 grader, og det er også i sommermånederne, det meste nedbør falder. Vinteren er mere tør med dagstemperaturer omkring frysepunktet og nogle gange helt ned til minus 20 grader og masser af sne.

Attraktioner og seværdigheder i Bukarest
Rumæniens gamle hovedstad og største by, Bukarest, er landets kulturelle og økonomiske knudepunkt. Byens brogede historie betyder, at arkitekturen er en fascinerende blanding af gamle smukke bygningsværker, store boligbetonblokke fra Sovjettiden og moderne kontorbygninger i glas og stål. Bukarest har mange hyggelige kvarterer, hvor de holder de gamle håndværk i hævd. Lipscani kvarteret er Bukarests historiske bydel med brolagte gader, gallerier, antikforretninger, caféer og restauranter, hvor traditionerne lever videre. Se også det Romerske Atheneum, som er byens mest berømte og smukkeste koncertsal og stort set er finansieret af rumænske borgere gennem donationer. Udforsk byens mange museer og tag et kig på de pragtfulde kirker og pust ud i de grønne parker. Der er et stigende antal indkøbscentre og mange gode butikker, og hvad end du skal ud at shoppe, spise eller slå dig løs i nattelivet, skal de lave priser nok få dig til at bruge lidt ekstra på ferien.

Attraktioner:
Parlamentets palads
Bukarest Globus Cirkus
Det Romerske Atheneum
Lipscani (den gamle by)
Landsbymuseet Muzeul Satului
Art Museum
National Museum of Contemporary Art
Arcul de Triumf (Triumfbuen)
Piaţa Revoluţiei (Revolutionspladsen)
National History Museum
Patriarkkatedralen
Mitropolei paladset
Cismigiu Garden
Herăstrău Park

Hoteller i Bukarest
Hvis du mangler overnatning, kan du med fordel bruge Skyscanners søgemaskine og sammenligne bl.a. priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Bukarest.

Flere tips

Weekendtur: De 10 billigste byer i Europa til en weekendtur

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Bukarest Otopeni

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Bukarest: Bukarest Otopeni.
Ellinair, Israir, Qatar Airways, KLM, Vueling Airlines, eurowings, Czech Airlines og Air Malta flyver alle direkte til Bukarest Otopeni.
Den billigste måned at flyve til Bukarest Otopeni i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.