Kort

Fly til Sydney

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Sydney

Leder du efter billige flybilletter til Sydney? Så brug Skyscanners søgefunktion til at finde den billigste billet dit rejsebehov. Du vælger bare den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Hvis du er fleksibel med din afrejse, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Vælger du 'Billigste måned', ser du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Sydney. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Flyselskaber som flyver til Sydney

Selvom der ikke er nogle flyselskaber, som flyver direkte fra Danmark til Sydney, har du en række selskaber at vælge mellem, når du sammensætter din rejseplan. Fra København kan du fx flyve med Singapore Airlines hele vejen til Sydney via Singapore.

Se alle flyselskaber som flyver til Sydney

Sydney Lufthavn

Lufthavnen ligger ganske centralt, cirka 10 km syd for centrum af Sydney, og er Australiens travleste lufthavn. Transport til og fra centrum er nemt og hurtigt med tog fra Airport Link, som du også kan bruge mellem udenrigs- og indenrigsterminalerne. Turen til centrum tager bare 13 minutter og koster omtrent 90 kroner for en voksen og 75 kroner for 4-16-årige. Airport Link kører cirka mellem 05-00.30 hvert 20. minut eller oftere. Der kører også adskillige busser til og fra lufthavnen, som er billigere, men også langsommere, men afhængig af din slutdestination er det måske alligevel den bedste løsning. Der holder taxier uden for alle terminaler, prisen for at køre mellem centrum og lufthavnen ligger omkring 230-280 kroner. Biludlejningsfirmaerne holder til i ankomstområdet. Hvis du vil leje en bil efter ankomst, kan du på biludlejning i Sydney Lufthavn sammenligne priser og bilmærker, så du får din foretrukne bil til den bedste pris.

Bedste tidspunkt at besøge Sydney

Sydney er en ægte helårsdestination. Højsæsonen falder sammen med den danske vinter, hvor Sydney er varmest. Mange foretrækker derfor også at komme i efteråret fra marts til maj eller foråret fra september til november, hvor temperaturene er mere behagelige og priserne lidt lavere. Året rundt er der festivaller og arrangementer i hele byen, så der er altid noget spændende at lave.

Vejret i Sydney

Årstiderne er vendt på hovedet, så indbyggerne i Sydney fejrer juletiden med ture på stranden og de obligatoriske barbecues. Januar og februar er de varmeste måneder, hvor over 30 grader om dagen ikke er unormalt, gennemsnittet ligger dog lidt lavere cirka midt i tyverne. Juli er den koldeste måned, hvor gennemsnitstemperaturen dog stadig ligger omkring 13 grader. Det regner relativt meget i Sydney året rundt, men den stærke sol får hurtigt tørret byen igen.

Attraktioner og seværdigheder i Sydney

Sydney er elsket og kendt for sit store udbud af kultur, historie, kunst, mode og ikke mindst den smukke natur, som lokker til udendørsaktiviteter hele året rundt. Det ikoniske Operahus, tegnet af danske Jørn Utzon, og den flotte Sydney Harbour Bridge er byens mest kendte seværdigheder, men der er også meget andet imponerende arkitektur af både nyere og ældre dato i Sydney med detaljerede kirker og moderne mastodonter. Efter sightseeing kan du dykke ned i Sydneys historie på byens mange museer, gå på kunstgallerier, shoppe i et kæmpe udvalg af butikker og spise dig mæt i lækker mad fra hele verden. Hvis du trænger til at komme væk fra byen, kan du tage på en sejltur og nyde Sydney fra en ny vinkel, slappe af på stranden eller tage på eventyr i det smukke landskab, hvor fx Blue Mountains byder på bjergtagende natur og mulighed for at opleve det kuriøse dyreliv i det fri. Når du har pustet ud, kan du vende tilbage til Sydney og feste natten lang eller finde nye seværdigheder, du aldrig havde hørt om.

Læs mere i Skyscanners Rejseguide til Sydney

Flere tips

Hvis du mangler et sted at overnatte i Sydney, kan Skyscanner også hjælpe dig. Du kan sammenligne priser, beliggenhed og ledige datoer på hoteller i Sydney og finde den overnatning, som passer dig bedst.

Læs også:

De 10 aller-cooleste steder på Australiens magiske Gold Coast

15 tips: Sådan overlever du den lange flyvetur

Top 7 dyre- og naturdestinationer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Sydney

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Sydney: Sydney.
Gulf Air, Oman Air, Bangkok Airways, Scoot, Tigerair Australia, Tianjin Airlines, Thai Airways og Garuda Indonesia flyver alle direkte til Sydney.
Den billigste måned at flyve til Sydney i er maj.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.