Kort

Fly til Miami International

Opdateret november 2016

Find billige flybilletter til Miami Lufthavn

Der er relativt få direkte flyafgange fra Danmark til Miami Internationale Lufthavn. Hvis du ikke har noget imod en eller flere mellemlandinger undervejs, er der langt bedre muligheder for at flyve til det sydlige Florida, når det passer dig bedst. Alternativt kan du også flyve til de nærliggende lufthavne i Fort Lauderdale og Orlando.

Med Skyscanner får du hurtigt overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste rejse til Miami. En direkte flyvetur varer mindst 10,5 timer. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. Først vælger du, hvor du vil flyve til/fra og i datofeltet vælger du ’Hele måneden’ og bagefter enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Hvis du går efter den billigste flybillet til Miami, kan det godt betale sig at bestille billetten i rigtig god tid. Du behøver dog ikke selv at holde øje med priserne, det klarer vi for dig med Skyscanners Prisagent. Prisagenten sammenligner hele tiden priserne og giver dig besked, når billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Flyselskaber som flyver til Miami Lufthavn

Det er i øjeblikket kun SAS, der flyver direkte fra Danmark til Miami. SAS flyver 3-4 gange om ugen fra Københavns Lufthavn til Miami International Lufthavn. Som alternativ kan du også flyve direkte med Norwegian fra Kastrup til Fort Lauderdale Lufthavn, der kun ligger små 50 km nord for Miami. Orlando Lufthavn ligger cirka 370 km nord for Miami, men har dog ikke direkte forbindelse til Danmark.

Se også Flyselskaber som flyver til Miami

Til og fra Miami Lufthavn

Miami Internationale Lufthavn (MIA) ligger cirka 12 km vest for det centrale Miami. Der er tre sammenhængende terminaler: North, Central og South Terminal, der ligger som en hestesko. I midten ligger MIA Mover Station, en slags sporvogn som du kan benytte gratis til biludlejningscentret samt MIA Central Station. Herfra kører der adskillige toge og busser til centrum og resten af regionen. Der er let at komme til Mover stationen med de rullende gangbånd, der går gennem alle terminaler.

Fra MIA Central Station, også kaldet Airport Station, kan du tage en lang række busser fx bus 150 The Airport Flyer, som kører til Miami Beach på cirka 30 minutter for knap 20 kroner. Der afgår også shuttlebusser fra terminalerne, der koster omkring 100 kroner til centrum. Der holder taxier uden for alle terminaler, turen til centrum koster cirka 150 kroner.

Du kan læse meget mere om transportmulighederne på lufthavnens hjemmeside.

Faciliteter i Miami Lufthavn

Lufthavnen er Floridas travleste og betjener omkring 40 millioner passagerer om året. Der er wi-fi i hele lufthavnen mod betaling. Cirka 55 kroner for 24 timer eller 35 kroner for en halv time. Du kan dog komme gratis på en del hjemmesider for hoteller, turistattraktioner mm.

Du kan veksle og hæve penge i alle terminaler. I Central Terminal, Gate E er der et interaktivt legeområde for børn, mens passagerer med kæledyr i alle terminaler kan gå til de såkaldte Pet Relief Areas med kunstigt græs og høm-høm poser.

Miami International Airport Hotel har 260 lydisolerede luksusværelser og tilbyder mødelokaler med mere, på syvende etage ligger Top of the Port restauranten, som serverer gourmetmad med en fantastisk udsigt. Til de sultne med et mindre budget er der masser at vælge mellem i alle terminaler.

Hver terminal rummer toldfri butikker, hvor du kan købe tobak, parfume med mere. Derudover er der en lang række andre butikker, som sælger tøj, elektronik, souvenirs og meget andet.

Der ligger flere lounges i alle terminaler, nogle er forbeholdt bestemte flyselskabers passagerer, mens andre er åbne for alle rejsende mod betaling. Læs mere om de forskellige lounges på lufthavnens hjemmeside.

Bedste rejsetid

Foråret fra marts til maj er et rigtigt godt tidspunkt at rejse til Miami, hvor varmen er knap så intens, og regnen endnu falder i moderate mængder. Miamis Fashion Week ligger fx sidst i marts, men der er også mange begivenheder resten af året. December og januar byder også på behagelige temperaturer og mindst muligt regn.

Vejret i Miami

Gennemsnittemperaruren ligger året rundt cirka mellem 25-33 grader, hvor januar er koldest. Det regner en del hele året, men selve regnsæsonen varer fra slutningen af maj til midt i oktober, hvor den tryggende varme ofte afløses af kraftigt tordenvejr om aftenen. Florida bliver hvert år ramt af kraftige orkaner og er mest udsat i august-september.

Attraktioner og seværdigheder i Miami

Stranden er Miamis største trækplaster, som turister fra hele verden valfarter til året rundt. Der er masser at lave på strandene, hvor der er hoteller, museer, restauranter, barer, butikker osv. I South Beach kan du fx besøge det farverige Art Deco Distrikt. Er du træt af badetøjet, kan du besøge nudiststranden Haulover Beach park, North Beach.

Der er også gode muligheder for udflugter, besøg fx den kæmpestore naturpark Everglades, hvor du bl.a. kan se truede dyrearter som amerikansk krokodille, vestindisk søko og Florida panteren. Vil du se flere dyr er den Zoologiske Have også populær ligesom det det store Seaquarium.

For kulturelle oplevelser er der mange gode museer, besøg fx Pérez Art Museum, der viser et spændende udvalg af moderne kunst. På History Miami bliver du klogere på Floridas historie gennem de sidste 10.000 år. Du kan også gå på opdagelse i Miamis forskellige bydele fx Little Havana, hvor eksilcubanere har taget den afslappede latinamerikanske stemning med sig. Coconut Grove er en af byens ældste kvarterer, hvor du finder en masse gallerier, teatre, natklubber, udsøgte restauranter og butikker.

Flere tips

Hvis du leder efter et sted at overnatte i Miami, kan du også bruge Skyscanner. Vi sammenligner priser, datoer og faciliteter for dig, så det bliver nemmere at vælge det rigtige sted. Se hoteller i Miami, hvor du også kan læse mere om byens forskellige kvarterer.

Læs også: Poshtels – Luksus vandrehjem er en af de hotteste rejsetendenser i 2016

Sådan sparer du dollars på ferien i USA

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Miami International

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Miami: Miami International.
Delta, KLM, Bahamasair, Aruba Airlines, GOL Linhas Aéreas, Corsair, Avior Airlines og Copa flyver alle direkte til Miami International.
Den billigste måned at flyve til Miami International i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.