Kort

Fly til Stockholm

Opdateret juni 2016

Find billige flybilletter til Stockholm

Hele ugen er der mange daglige direkte flyafgange til Stockholm fra Danmark. Brug Skyscanner til at finde den billigste billet eller den bedste afgangstid. Rejsetiden til Stockholm varierer, men er kortest fra København og varer en time og ti minutter. Flyver du fra Aarhus tager flyveturen en time og 35 minutter. 

Er du fleksibel med din rejsedato, kan du med fordel bruge Skyscanner til at søge på enten den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. Du laver først en almindelig rejsesøgning, i datofeltet vælger du kategorien ’Hele måneden’ herefter kan du enten vælge ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Bestiller du billetten i god, får du som regel også den bedste pris, men billetpriserne svinger ofte fra dag til dag og afhænger blandt andet af udbud og efterspørgsel. Hvis du vil holde øje med prisen, kan du oprette en prisagent på Skyscanner, så kan du købe billetten, når den er billigst. Først laver du en almindelig rejsesøgning og trykker derefter på ’Modtag prisagenter’ øverst i sidemenuen til venstre. Når du har indtastet din e-mailadresse, modtager du en mail, hvis billetprisen ændrer sig. Servicen er gratis og kan afmeldes til enhver tid.

Læs mere: Bedste tidspunkt at booke flybilletter

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Stockholm

Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn, der alle har fast ruteforbindelse med flere daglige afgange til Stockholm. Fra Kastrup alene er der op til tyve daglige afgange på ruten i hverdage. Læs mere om Københavns Lufthavn og de andre danske lufthavne.

Flyselskaber som flyver til Stockholm

SAS, Norwegian og British Airways er de eneste selskaber, som flyver direkte til Stockholm. Du kan også vælge et andet selskab med en mellemlanding undervejs og måske slippe lidt billigere, men det giver ofte en meget længere rejsetid, så det kan dårligt betale sig i sidste ende.

Se alle flyselskaber som flyver til Stockholm

Lufthavne i Stockholm

Der ligger fire lufthavne omkring den svenske hovedstad, men de fleste direkte fly fra Danmark lander i Sveriges største lufthavn, Arlanda. Du kan også flyve direkte fra Aarhus til Stockholm Bromma Lufthavn. Flyver du for eksempel med Ryanair via London Stansted, lander du i den meget mindre lufthavn Stockholm Skavsta.

Stockholm Arlanda Lufthavn

Lufthavnen ligger omtrent 40 km nord for centrum. Der er tre timers gratis wi-fi og et stort udvalg af velasorterede butikker og lækre spisesteder med mere fordelt på fire terminaler. Terminal 3 og 4 er til indenrigstrafik, mens terminal 2 og 5 er til internationale flyvninger.

Der er gode transportmuligheder til og fra Arlanda Lufthavn til centrum af hovedstaden eller ud i det svenske landskab. Hurtigtoget Arlanda Express kører til centrum på 20 minutter for cirka 200 kroner. I lufthavnen kan man også benytte toget mellem terminalerne gratis. Flere regionaltog og fjerntog stopper også i lufthavnen på Arlanda Centralstation i Skycity-området.

Flygbussarna fragter passagerer gratis rundt i lufthavnsområdet samt til centrum for omtrent 80 danske kroner. Adskillige regional- og natbusser kører også forbi lufthavnen. Du kan også praje en taxi eller leje bil til den videre rejse.

Stockholm-Bromma Lufthavn

Lufthavnen ligger mindre end 10 km nordvest for centrum af den svenske hovedstad. Der er tre timers gratis wi-fi i lufthavnen, hvor du kan shoppe i Duty Free butikken og stille sulten på forskellige spisesteder. Der kører adskillige busser til og fra lufthavnen eller du kan benytte taxi eller leje en bil. I ankomstområdet er der telefoner med direkte forbindelse til de seks forskellige biludlejningsfirmaer, der servicerer lufthavnen. Bilerne hentes og afleveres på en separat parkeringsplads. For cirka 60 danske kroner kan du køre med Flygbussarna til centrum på omtrent 20 minutter. SL-trafik har også to lokalbusser, der kører forbi lufthavnen på deres rute. Både busser og taxier holder til venstre for udgangen.

Stockholm Skavsta Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 100 km sydvest for hovedstaden ved Nyköping. Lufthavnen har en terminal med spisesteder og butikker samt en business lounge. Der er wi-fi samt flere internetstationer man kan benytte mod betaling. Flygbussarna kører blandt andet mellem lufthavnen og Stockholm Cityterminal. Foruden et par andre busforbindelser kan man tage toget fra Nyköping Station syv km fra lufthavnen. For at komme til stationen benyt bus 515 eller praj en taxi. Du kan også leje en bil i terminalbygningen ved ankomstområdet.

Stockholm Västerås Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 110 km nordvest for Stockholm. Der er tidsubegrænset, gratis wi-fi, en toldfri butik og Restaurant Air Bistro, der sælger både koldt og varmt mad samt diverse drikkevarer. For at komme til og fra lufthavnen kan du benytte Flygbussarna, der kører til Stockholm efter flyankomst. Lokalbussen nummer 3 kører til Västerås centralstation, hvor der er forbindelse til toget. Fire biludlejningsfirmaer har skranke i terminalbygningen, og taxierne holder sammen med busserne lige udenfor.

Bedste rejsetid

Med alle sine attraktioner, shoppemuligheder og kulturelle tilbud er Stockholm en sikker helårsdestination, sommeren er dog højsæson, når vejret er bedst. Vinteren har imidlertid også sin charme med julemarkeder og skøjteløb.

Vejret i Stockholm

Stockholms klima ligner det danske, om end det er en smule koldere om vinteren med dagtemperaturer på et par minusgrader og endnu mindre sollys end på de danske breddegrader. Nedbøren falder hele året, men mest som regn om sommeren.

Attraktioner og seværdigheder

Den smukke svenske hovedstad breder sig over 14 øer, der er forbundet af mere end 50 broer på kryds og tværs. Byen er fuld af historiske seværdigheder og arkitektur, kulturarrangementer, museer, gode shoppemuligheder, udsøgte spisesteder og et levende natteliv. Besøg for eksempel ABBA Museet eller Strindbergmuseet, gå på opdagelse i den gamle bydel og se de mange smukke kirker indefra. Uanset dine interesser vil du helt sikkert finde noget spændende i Stockholm. Læs mere om byen og bliv inspireret af vores Rejseguide til Stockholm.

Yderligere oplysninger

Søger du inspiration til at vælge det rigtige hotel eller anden slags overnatning, kan du læse mere om Stockholms forskellige kvarterer, så du lettere kan vælge hotel i Stockholm.

Læs også:

Sveriges smukkeste byer – perfekte til en weekendtur

6 bedste steder at se nordlys

Julemarked i Stockholm

Gastronomi i Stockholm

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Stockholm

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Västerås.
transavia, Novair, Nouvelair, Braathens Regional Airways, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, TUI og Laudamotion flyver alle direkte til Stockholm.
Den billigste måned at flyve til Stockholm i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.