Kort

Fly Aalborg - Paris

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Paris
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Paris

Laveste returpris sidste måned

kr. 907

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1023 kilometer

3 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly og Paris Beauvais

3 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Paris: Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly og Paris Beauvais.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Paris er kr. 907. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Paris.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Paris.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Paris

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Aalborg til Paris, så du skal altså mellemlande undervejs, men så kan du også flyve på ruten hele året uden problemer. Flyv for eksempel med KLM via Amsterdam eller med SAS via København på cirka 3,5 timer. Fra København kan du også flyve til Paris med Norwegian, easyJet, Vueling, Iberia og Air France, der tilsammen har omkring 10 daglige afgange.

Alternativt kan du også køre til Billund, hvorfra Air France flyver til Paris to gange dagligt hele året på knap to timer.

Afgang fra Aalborg

Der kører flere busser til lufthavnen, som ligger cirka 6 km nordvest for centrum - se mere på Rejseplanen. Hvis du kører selv, kan du parkere gratis i lufthavnen. I afgangsområdet kan du inden afgang fra Aalborg til Paris købe mad- og drikkevarer, shoppe i Duty Free butikken eller bruge ventetiden med en times gratis wi-fi. For 149 DKK får du adgang til Airport Lounge, hvor du kan surfe ubegrænset på internettet, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer.

Ankomst i Paris

Der er tre internationale lufthavne i Paris, der ligger i hver sin retning af byen. Charles de Gaulle er den største lufthavn i Paris og ligger cirka 30 km nordøst for centrum. Lufthavnen består af tre hovedterminaler, hvor Terminal 2 er opdelt i seks mindre terminaler: 2A, 2C, 2D, 2E, 2F og 2G. Lufthavnsmetroen CDGVAL samt busser kører gratis mellem terminalerne det meste af døgnet. Uanset om du flyver fra Aalborg til Paris eller fra en anden by, er der gode muligheder for at få noget at spise med mere efter ankomst, hvor du også kan benytte gratis wi-fi eller betale for en hurtigere forbindelse. Der kører adskillige busser fra både Terminal 2 og 3 til hovedstaden. De nationale SNCF toge kører fra Terminal 2, mens tog på den regionale RER linje kører fra stationen mellem Terminal 1 og 3. De fleste biludlejningsfirmaer har skranke i Terminal 2.

Flyver du med Norwegian eller Vueling Airlines fra København, lander du i Paris Orly Lufthavn. Lufthavnen har to terminaler, og der kører jævnligt gratis busser mellem Terminal Sud (Syd) og Ouest (Vest). Også her er der gratis wi-fi samt flere butikker og spisesteder. Lufthavnen ligger under 15 km syd for centrum, og der er mange muligheder, når du skal derfra. Der kører adskillige busser til forskellige stoppesteder i Paris. Sporvogn 7 kører fra lufthavnen hvert 6. minut i myldretiden og har forbindelse til metroen. Toget Orlyval kører hvert 4. minut i myldretiden fra Terminal Vest til Antony, hvor du kan skifte til RER toget til centrum. Du kan også tage en bus direkte til Disneyland Paris for omkring 150 DKK. Biludlejningsfirmaerne er samlet i Terminal Vest.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Paris

Med et gyldigt, dansk pas kan du rejse visumfrit i Frankrig. Check-in åbner senest to-tre timer før afgang i Aalborg Lufthavn.

Hvad kan du forvente i Paris

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Frankrig. I Paris ligger dagstemperaturen om sommeren ofte omkring 25 grader, men byen oplever stadig oftere hedebølger med over 30 graders varme i dage- eller ugevis. Om vinteren er gennemsnitstemperaturen cirka 5 grader, mens sne er relativt sjældent. Om foråret og efteråret er vejret som regel mildt, men også ustabilt med skiftevis høj varme og bidende kulde. Det regner året rundt, så det kan godt betale sig at pakke en paraply.

Valutaen er euro, og i Paris er nogle varer og fornøjelser billigere end i Aalborg, mens andre er dyrere. Restauranterne er heldigvis billigere, så to personer for eksempel kan nyde en treretters middag for omtrent 380 DKK, og en kop kaffe koster 20-25 DKK. Paris har et stort offentligt transportnetværk med metro, tog og busser, som du kan købe rabatkort til, en standardbillet koster cirka 15 DKK. Taxiernes startgebyr ligger på cirka 37 DKK og kilometertaksten på knap 10 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 insider-hemmeligheder i Paris: ssh

Hoteller i Paris

hoteller i Paris kan du læse mere om hovedstadens kvarterer og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, så det bliver lettere at vælge det helt rigtige sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.