Kort

Fly til Faro

Faro er berømt som et dejligt feriested for de, der helst bare vil nyde en cocktail og få lidt sol og strand. Samtidig er byen en perfekt base, hvis man ønsker at se nogle af de mindre udforskede steder på Algarve-kysten.

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med gyldigt pas. Se her for yderligere oplysninger 

Sæson

Der er højsæson om sommeren, mens den vilde vinter mellem juletid og midten af marts er lavsæson. Den normale badesæson starter i foråret og slutter i efteråret, men strandene er åbne året rundt, så de mere vovede kan også frit bade om vinteren. De laveste badevandstemperaturer er i februar, når de når under 15 grader.

Kom omkring

Der går busser rundt i byen og også til og fra lufthavnen. Centrum og hovedattraktionerne er ikke langt fra hinanden til fods.

Åbningstider

Der er masser af butikker i Faro. De har normalt åbent mandag til fredag fra 10 -19 med siesta mellem 13 og 15 samt lørdag fra 10 - 13. I storcentret Forum Algarve er åbningstiderne normalt 10 – 23 og indtil midnat i højsæsonen.

Drikkepenge

10 % på restauranter betragtes generelt som generøst, mens der ikke forventes drikkepenge for andre tjenester.

Information og nødstilfælde

Det Danske Konsulat i Faro: Rua Conselheiro Bivar 10, 1.dto. 8000-255 Faro  Tlf.: +351 289 803 010 E-mail: geral@ssgclegal.com

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1. Praia de Faro: Faro er hjem for en af Algarve-kystens længste strande, så selv i højsæsonen er den ikke overfyldt med mennesker på den gyldne strækning.  

2.Igreja de Nossa Senhora do Carmo: En noget spektakulær kirke, ikke mindst på grund af kappellet, hvis vægge er dekoreret med over 1200 afdøde munkes knogler og kranier!

3. Faro Katedral: I midten af Faros smukke gamle bydel ligger den historiske katedral, som blev bygget i det 13. århundrede, hvor der tidligere havde stået et romersk forum og en moske. Siden den oprindelige opførsel i det 13. århundrede er katedralen siden blev genopbygget i både gotisk, renæssance og barok stil.

5. Museu Municipal: Faro har flere museer. Et af dem er Museu Municipal, hvor man blandt andet kan finde skulpturer og effekter fra Romerriget – som vel at mærke blev fundet i lokalområdet. Her er også udstillinger med flere ting fra middelalderen efter Romerrigets fald.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 65 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 351

Religion: Cirka 80 % katolikker

Tidszone: UTC

Officielt sprog: Portugisisk

Steder at bo

Find hotel i Faro

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Faro

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Faro: Faro.
Transavia France, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Danish Air Transport, Norwegian Air International, eurowings og Norwegian flyver alle direkte til Faro.
Den billigste måned at flyve til Faro i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.