Kort

Fly Aalborg - Palma De Mallorca

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Palma De Mallorca
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Palma De Mallorca

Laveste returpris sidste måned

kr. 810

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2019 kilometer

4 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Palma De Mallorca

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Palma De Mallorca: Palma De Mallorca.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Palma De Mallorca er kr. 810. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
4 t 30 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Palma De Mallorca.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Palma De Mallorca.

Oplysningerne er korrekte per juli 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Palma de Mallorca

Norwegian flyver hele året direkte fra Aalborg til Palma de Mallorca. Om sommeren er det tirsdag og fredag, mens både Norwegian og Primera Air flyver direkte Aalborg til Mallorca om lørdagen i højsæsonen. Om vinteren flyver Norwegian direkte fra Aalborg til Mallorca om mandagen. På ugens øvrige dage er det muligt at flyve Aalborg – Mallorca med Norwegian på ned til 4 timer, 40 minutter via København og ned til 4 timer, 55 minutter med KLM via Amsterdam. Bemærk, at der om vinteren er noget færre ruter på under fem timer end om sommeren.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Kører du i god tid til Aalborg Lufthavn, kan du ikke blot nyde fordel af en af de 5.000 gratis parkeringspladser, men også få tid til at spise en pølse i pølsevognen i terminalbygningen inden security. Når du er kommet igennem security, er det slut med pølsevogn, men mad kan dog købes hos enten Deli eller Heineken Gastro Pub, mens der er snacks, læsestof, parfume og meget mere i dutyfree. Aalborg Lufthavn tilbyder alle besøgende adgang til gratis wifi.

Ankomst i Palma de Mallorca Lufthavn og transport til centrum og ressorter

Palma de Mallorca Lufthavn ligger på vestkysten cirka 10 kilometer fra Palma. Lufthavnen er den eneste på Mallorca, så der er offentlig transport til ressorter og populære områder over hele øen. Du kan se en oversigt over alle busruter fra lufthavnen her. Du kan også gøre det så let som muligt at komme omkring på øen ved atleje bil i Palma de Mallorca Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til Palma de Mallorca

Pas skal medbringes, og det skal være gyldigt, indtil du forlader Spanien igen.

Praktiske oplysninger om Mallorca

Over hele Mallorca er der billige restauranter, selv i hovedbyen Palma. Her koster tre retter på en almindelig restaurant omkring 175 kroner, fadøl koster under 25 kroner og en cappuccino kan købes for under 15 kroner.

Bustransporten på Mallorca er aldeles udmærket, og man kan køre med bus fra Palma til næsten alle destinationer på øen. Kun ganske få ture tager over to timer, og lokalt koster en billet til bybus kun €1,50 (11 kroner).

Læs mere om Mallorca

11 ting du skal lave i Palma de Mallorca

17 smukke steder på de Baleariske øer, Spanien: Mallorca, Menorca, Formentera, Ibiza

Hotel på Mallorca

Søg efter hotel i Palma de Mallorca og resten af Mallorca og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.