Kort

Fly til Kina | Billige flybilletter

Fly til Kina

Historie, natur og badestrand

Hvis du er historienørd, naturelsker eller vild med badestrande og havet, er der god grund til at tage et fly til Kina. Prøv at spise græshopper og andre insekter – eller hvis det er for meget, så udnyt, at du er i risens hjemland, hvor de i tusinder af år har mestret risretter.

Især langs kysten er Kina et fantastisk land at rejse i. Hvis du formår at se alt, hvad en af de uvirkelige storbyer har at byde på, kan du ofte hoppe på et tog til den næste.

Hvis du er fascineret af historie, er Den Kinesiske Mur et must, ligesom der er mange tusinde år gamle hulemalerier- og tekster i Yunganggrotterne, Mogagrotterne og Longmengrotterne. Se Den Forbudte By i hovedstaden Beijing, Terrakottahæren i Xian, det buddhistiske Jing’an-tempel i Shanghai, eller tag til Lhasas berømte Potala Palads i Tibet.

Er du naturmenneske, vil Jiuzhaigou-dalens flere mange-etagers vandfald, glasklare søer og pandabjørne ikke skuffe dig! Hvis du har benene til det, kan du også bestige Mount Tai, hvor den bedste belønning er at se den uforglemmelige solopgang fra bjergtoppen.

Med de mange indtryk fra historien og naturen er det fantastisk at slutte en tur til Kina af på stranden. Strande bliver ikke meget bedre end Beihai Silver i Guangxi, Xiang Hai-bugten i Liaoning eller på paradisøen Hainan.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.