Kort

Fly til Hong Kong Intl

Opdateret oktober 2017 

Find billige flybilletter til Hong Kong Internationale Lufthavn
I sommerhalvåret kan du flyve direkte fra Danmark til Hong Kong på cirka 10,5 timer. Vil du til Hong Kong i vinterhalvåret, skal du altså mellemlande mindst en gang undervejs, og så bliver flyvetiden mindst cirka 12-14 timer. Er du på jagt efter de billigste flybilletter til Hong Kong, hjælper Skyscanners søgefunktion dig og finder hurtigt både den billigste billet og den flyafgang, der passer dig bedst. Er du fleksibel med din afrejse, kan du bruge Skyscanners 'hele måneden' –søgefunktion, som viser flypriserne for en måned af gangen, så du bare skal vælge den dag, du helst vil flyve. Hvis du vælger 'billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Hong Kong.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Hong Kong
Vi anbefaler, at du bestiller din billet i god tid. Køber du den 10-20 uger før den ønskede afrejse, opnår du ofte den bedste pris, som er cirka 2000-2500 DKK for en enkeltbillet. Men billetpriserne skifter ofte, så det kan være en stor gevinst at oprette en Skyscanner Prisagent, som kan holde øje med priserne for dig, så du kan købe billetten, når den er billigst. Under rejsesøgningen skal du klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen i venstre side. Herefter vil du gratis få tilsendt en e-mail, når billetprisen stiger eller falder. 

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Hong Kong
Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Hong Kong International Lufthavn i sommerhalvåret.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Flyselskaber som flyver til Hong Kong Internationale Lufthavn
Om sommeren flyver Cathay Pacific som det eneste flyselskab direkte fra Danmark til Hong Kong. Derudover kan du benytte en række andre selskaber fx SAS via Stockholm, KLM via Amsterdam og Lufthansa via Frankfurt.

For flere valgmuligheder se: Flyselskaber som flyver til Hong Kong 

Hong Kong Internationale Lufthavn
Lufthavnen ligger på den lille ø Chek Lap Kok cirka 35 km vest for det centrale Hong Kong og er siden åbningen i 1998 blevet kåret som verdens bedste lufthavn mange gange. Der er to terminaler, men både ankomst- og afgangsområdet ligger i Terminal 1, mens Terminal 2 er til check-in, der er dog også check-in faciliteter i T1. Det tager kun få minutter at gå mellem terminalerne via overdækkede gangstier, og der kører også et gratis førerløst undergrundstog (APM) mellem dem. Der er adskillige butikker og spisesteder samt sikkerhedskontrol i begge terminaler og gratis wi-fi. 

Den hurtigste og mest behagelige transport til og fra lufthavnen er Airport Express-toget, der tager 24 minutter til/fra centrum og kører cirka hvert 10. minut. Men eksprestoget er også den dyreste løsning og koster cirka 170 DKK for en returbillet. I prisen er der inkluderet shuttlebus fra Kowloon station og Hong Kong stationerne til de største hoteller. Busserne er langt billigere og i nogle tilfælde også langsommere, men så får du til gengæld en flot udsigt undervejs. Der er adskillige ruter, og prisen til centrum er omtrent 40 DKK. Og i modsætning til toget kører der busser i døgndrift. Udenfor ankomstområdet holder der taxier med farvekoder. De røde taxier kører til Hong Kong centrum for cirka 300 DKK. Du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil til din videre rejse.

Bedste rejsetid
Det bedste tidspunkt at besøge Hong Kong er fra oktober til december, hvor temperaturene er mere behagelige end om sommeren og regnsæsonen overstået. Efter nytår stiger hotelpriserne igen og temperaturen falder yderligere.

Vejret i Hong Kong
Det er varmt og fugtigt om sommeren med temperaturer omkring 30 grader. I gennemsnit får Hong Kong næsten 2400 mm regn om året, hvilket til sammenligning er mere end fire gange så meget som København får. Størstedelen falder i maj til september. Vinteren er mild med en gennemsnitlig temperatur omkring 16-18 grader. 

Attraktioner og seværdigheder i Hong Kong
Hong Kong eller Hongkong var indtil 1997 en britisk koloni og er i dag en særlig administrativ region med begrænset selvstyre under den kinesiske regering. Hongkong er et af verdens største finansielle centre og en af verdens mest populære feriedestinationer. Fra Peak Tower, der er et stort shoppingcenter med museer og gode restauranter på Victoria Peak, får du en fantastisk udsigt over Hongkong og dens berømte skyline. Fra september til juli kan du opleve de lokales store passion for hestevæddeløb fx på Happy Valley Racecourse, der også har en Beer Garden med engelske kommentatorer. 

Hongkong breder sig over flere øer, men mange turister kommer ikke udenfor hovedøen og det centrale Hongkong, hvilket er en stor skam, da de også byder på masser af spændende og smukke attraktioner. Men har du tiden til det, kan du fx besøge Kowloon og dens Walled City Park og snuppe en dukkert i Kowloon Tsai parkens skønne svømmebassin. Og rejser du med børn, er det oplagt at tage til Lantau Island, hvor Disneyland ligger samt den populære og næsten 6 kilometer lange kabelbane i Ngong Ping 360 temparken.

Attraktioner:
Peak Tower
Sai Kung country parks
Victoria Harbour
Disneyland Hong Kong
Repulse Bay (strand)
St John’s Cathedral
Ngong Ping 360
Chi Lin Nunnery
Tsui Shing Lau Pagoda
Man Mo Temple
Wong Tai Sin Temple
Happy Valley Racecourse
Hong Kong Museum of History
Hon Kong UNESCO Global Geopark

Hoteller i Hong Kong
Hvis du leder efter overnatning i Hong Kong, kan du med fordel bruge Skyscanner og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, så det bliver lettere at vælge det rigtige hotel i Hong Kong.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Hong Kong Intl

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Hongkong: Hong Kong Intl og Hongkong H K Heliport.
Gulf Air, Oman Air, Bangkok Airways, Scoot, Avies, Thai Smile, Thai Airways og Thai AirAsia flyver alle direkte til Hong Kong Intl.
Den billigste måned at flyve til Hong Kong Intl i er april.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.