Kort

Fly til Beijing

Opdateret juni 2016

Find billige flybilletter til Beijing

Du kan flyve direkte fra Danmark til Beijing hele ugen året igennem. Brug Skyscanner til at finde den billigste eller den hurtigste rejse, alt efter hvad der er vigtigst for dig. Billetpriserne svinger lige fra et par tusinde kroner til langt over tyvetusinde kroner. Det er klart billigere at flyve med en eller flere mellemlandinger undervejs, men rejsetiden bliver selvfølgelig også det længere. En direkte tur fra Danmark varer knapt ni timer, mens nogle billige billetter giver en rejsetid på over tyve timer.

Hvis afgangsdatoen ikke er afgørende, kan du søge på den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I din rejsesøgning skal du klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ herefter vælger du enten ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i, hvor du kan sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Beijing

Det er kun muligt at flyve direkte til Beijing fra Københavns Lufthavn. Hvis du vil flyve fra en af landets øvrige lufthavne skal du altså mellemlande i Kastrup eller en anden lufthavn. Flyver du for eksempel fra Billund Lufthavn kan du også vælge at mellemlande i Amsterdam eller Frankfurt fremfor København, hvor flyveturen varer cirka 12,5 timer.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Beijing

Fra Københavns Lufthavn er det kun SAS, som flyver direkte til Beijing. Det er også muligt at bestille billetter gennem Air China, det er dog stadig SAS, der står for selve flyveturen.

Mange andre selskaber flyver på ruten med en eller flere mellemlandinger undervejs, se mere på Flyselskaber som flyver til Beijing.

Lufthavne i Beijing

Beijing har i øjeblikket kun en international lufthavn, mens byggeriet af endnu en international lufthavn forventes færdigt i slutningen af 2019. Derudover ligger der adskillige andre lufthavne mellem hundrede og to hundrede kilometer væk fra Beijing i de omkringliggende byer, hvorfra der kører hurtige toge til Beijing.

Beijing Capital Internationale Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 30 km nordøst for centrum og er med sine tre terminaler blandt verdens største og travleste lufthavne. Terminal 1 er forbeholdt indenrigstrafik og har forbindelse til Terminal 2, som har både indenrigs- og udenrigstrafik, mens Terminal 3 lidt længere væk kun er for internationale flyvninger. Der kører gratis busser i døgndrift mellem terminaler mellem hvert 10. til 30. minut. Alle tre terminaler har wi-fi og rummer et stort udvalg af butikker og spisesteder, legeområder til børn og meget mere. Hvis du vil lidt væk fra masserne, kan du betale for ro og fred i Hourly Lounge, der er placeret i alle terminaler.

Når du skal til og fra lufthavnen, er der flere muligheder. Eksprestoget kører fra både Terminal 2 og 3 til centrum på cirka 30 minutter. Der kører også adskillige busser fra lufthavnen, hvilket er billigere end toget. Du kan selvfølgelig også tage en taxi.

Læs mere på lufthavnens hjemmeside

Beijing Nanyuan Lufthavn

Lufthavnen ligger omkring 20 km syd for Beijings centrum og er kun til indenrigstrafik. Når den nye internationale lufthavn åbner, vil alle civil flyvninger flytte til den nye lufthavn, der kommer til at ligge cirka 10 km længere sydpå end den nuværende Beijing Nanyuan Lufthavn.

Bedste rejsetid

Beijing er bestemt en helårsdestination med mange oplevelser og seværdigheder. Foråret og eventuelt efteråret er dog den bedste tid at opleve Beijing på, hvor vejret som regel viser sig fra sin bedste side. Om sommeren er der flest turister, om vinteren har du derimod byen mere for dig selv.

Vejret i Beijing

Sommeren er varm og fugtig med temperaturer tæt på tredive gader, hvor juli og august er de mest regnfulde måneder. Vinteren er kold og tør, så du skal ikke forvente sne, selvom temperaturen ofte når ned på minus 10 grader.

Beijing, attraktioner og seværdigheder

Kinas hovedstad og næststørste by, Beijing, er landets kulturhistoriske knudepunkt. Her finder du de mest ikoniske attraktioner som Den Kinesiske Mur og Den Forbudte By. Med de Olympiske Lege i 2008 blev Beijing fornyet og udbygget, så der er masser af shoppemuligheder, gode restauranter og hoteller samt et stort udbud af kulturelle oplevelser lige fra akrobatik til opera og rockkoncerter.

Gå på opdagelse i byens mere end tretusinde år lange historie, hvor Den Forbudte By i næsten 500 år var kejsernes palads helt indtil 1924. Ved Den Himmelske Freds Plads kan du også besøge for eksempel Maos Mausoleum og mange flere museer.

Trænger du til grønt pusterum kan du tage til Beihai Park, hvor der på den enorme sø bliver skøjtet på isen om vinteren og sejlet om sommeren. Parken rummer også flere buddhistiske templer. Fra det historiske Trommetårn og Klokketårn får besøgende en fantastisk udsigt over Beijing og adgang til det gamle kvarter med krogede stræder og små historiske bygårde. Hvis du vil se Kinas mest populære dyr, den sorthvide kæmpepanda, kan du tage en tur til byens zoologiske have, hvor de arbejder med bevarelsen af pandaen, Kinas national dyr.

Yderligere oplysninger

Hvis du har svært ved at vælge, hvor i byen du skal overnatte, kan du finde inspiration på siden hoteller i Beijing og bruge Skyscanners søgefunktion til at finde det helt rigtige sted.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Beijing

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Beijing: Beijing Capital, Beijing Nanyuan og Beijing Daxing.
Grand China Air, Bangkok Airways, Tibet Airlines, Tianjin Airlines, Azerbaijan Airlines, NordStar, Thai Airways og Thai AirAsia flyver alle direkte til Beijing.
Den billigste måned at flyve til Beijing i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.