Sammenlign billeje i London City lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i London City Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 20. august 2015

Skyscanner biludlejning sørger både for at finde de billigste lejebiler i London City Lufthavn, samtidig med at du sikrer, at du ikke ved en fejl lejer bilen fra en af Londons mange andre lufthavne. ###Steder at leje bil i London City Lufthavn Med Avis, Budget, Europcar og Hertz har London City Lufthavn fire af de mest respekterede biludlejningsselskaber i verden. Deres kontorer ligger lige ved siden af terminalbygningen. ###Tankstationer i nærheden af London City Lufthavn Med sin næsten centrale placering i London er det ikke alt for vanskeligt at levere bilen tilbage til London City Lufthavn med fuld tank.

Der ligger en Esso kun få minutter fra lufthavnen i rundkørslen mellem Connaught Bridge/Thames Road og North Woolwich Road. Der er flere andre tankstationer inden for få kilometer, så frygter du kø, eller ser du bare en nem mulighed, kan det meget vel betale sig at tanke op, når du ser muligheden. ###Sådan kommer du ud af London City Lufthavn Det kunne ikke være meget nemmere. Drej til højre ud på Hartmann Road, så er der skilte for enden af vejen til blandt andet City og motorvejsnetværket. Lufthavnen ligger uden for Londons betalingsring (her er der dagsgebyr på £11,50 for at køre ind i centrum på hverdage mellem 7 og 18). ###Ruter til populære destinationer London City Lufthavn er både tæt på centrum, men ligger også langt nok fra den værste trafik, til at du hurtigt kan komme ud af byen uden at snegle dig igennem de travleste centrale gader. ###London Englands hovedstad har det hele: Historie, mode, restauranter, sport, shopping, musik, natteliv, kunst og meget, meget mere!

Skal du køre ind til hotel i London, kan du overveje at finde noget lige uden for betalingsringen, så du i det mindste under noget af dit ophold kan spare afgiften. Kigger du på et kort over London, ligger betalingszonen inden for den inderste gule vejring (blandt andet A502 mod nord, A100 mod øst osv.). Der er skilte mod City, så snart du har drejet til højre på Hartmann Road. Det tager cirka en halv time.

Med masser af parkeringshuse tæt på de populære attraktioner er det aldrig alt for svært at finde parkering i London. Det er dog dyrt, med for eksempel gadeparkering for £1,20 per kvarter. ###Southend-on-Sea Med badestrande, verdens længste havnebro (over 2 km), historiske attraktioner, et voksende kulturliv og et højt elsket fodboldhold er der lidt for enhver smag i Southend. Det tager en times tid at køre til Southend. Følg skiltene mod motorvejen for at komme over broen. Tag anden frakørsel i rundkørslen herefter og derpå første vej på højre hånd. Fortsæt op til A13, og drej så til højre mod Tilbury/Barking. Fortsæt ad A13, indtil skilte mod Southend guider dig resten af vejen.

Med 20 parkeringspladser i centrum er der nok at vælge imellem. Det koster normalt omkring £1 i timen. ###Canterbury Den berømte katedralby har gennem årene spillet en væsentlig rolle i både historiske og fiktive dramaer og har stadig noget af den mest imponerende historiske arkitektur. Følg skiltene mod The City, indtil du er kommet over broen over floden Lea. Følg herefter skiltene mod Blackwell Tunnel, og fortsæt herefter ad A102, A2 og M2, hvorfra der er skilte til Canterbury.

Der er masser af parkeringsmuligheder centralt med priser på omkring £1,20 - £1,50 i timen og typisk noget billigere lige uden for centrum.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.