Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Bournemouth - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Bournemouth – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 28. April 2015.

Det nemmeste sted at leje bil med kort varsel i Bournemouth er i lufthavnen, hvor både Europcar, Hertz og National, Alamo har kontorer. Turen ned til centrum er ret ligetil og tager kun et kvarters tid. Hvis du alligevel foretrækker at tage en bus eller taxa til centrum og afhente lejebil der, er det en god idé at få bestilt i god tid. Her er færre muligheder, og du kan risikere, at de bedste tilbud er snuppet, hvis du bestiller i sidste øjeblik. Tjek dine rejsedatoer på Skyscanners søgemaskine for at se, om det stadig er muligt at få et godt tilbud i centrum. Et muligt alternativ er at afhente bilen på vej mod den mindre naboby mod vest, Poole, hvor der også er udlejningskontorer.

Som næsten alle andre storbyer har Bournemouth nok biltrafik. Der findes dog travlere byer, og hvis man kan undgå de værste tidspunkter mellem 7 og 9:30 samt 16 og 18:30 (og på varme sommerdage, når folk kommer fra den større omegn for at tage til stranden), burde trafikken i de fleste tilfælde ikke være alt for ubarmhjertig.

Parkering i byen er heller ikke for slem. Der er enkelte gratis steder at parkere og ellers mange parkeringspladser og –huse i centrum, hvor man for £4 kan holde i et døgn. Tæt på stranden mod syd er det dog normalt lidt dyrere – typisk £4,5 – £6,5 for 4 timer. Og igen, på varme solskinsdage, ikke mindst i weekenderne, fyldes de nærmeste og billigste parkeringspladser væsentlig hurtigere op.

Den største overordnede turistattraktion i området omkring Bournemouth er naturen. Foruden byens egne strande er der både mod øst og vest flere alternativer. Det kræver ikke mere end en smule interesse i naturen at nyde en køretur i sydvestlig retning til Sandbanks, tage færgen over til Shell Bay (£3,80 i personbil) og tage et stop i for eksempel landsbyen Corfe Castle, hvor 1100-talsborgen af samme navn dominerer bybilledet, og fortsætte til Lulworth Cove, et af de mest spektakulære og dramatiske naturområder langs hele Jurassic Coast-strækningen. Uden stop tager denne tur til Lulworth Cove en times tid fra Bournemouth. Den populære ø Isle of Wight er et par timer væk (inklusive tur over færgelejet Leamington – Yarmouth med varierende priser fra £32,5 for to personer for en returbillet med bil). Fordelen ved at tage bilen med til øen er, at man ikke blot kan nyde den særdeles hyggelige Yarmouth, men også den dramatiske natur og øens øvrige byer.

Er du på jagt efter historie og gammel arkitektur, kan du smutte til domkirkebyerne Salisbury og Winchester, der begge er omkring tre kvarter væk i bil mod henholdsvis nord og nordvest. Er du ude efter mere byliv er Southampton også tre kvarter væk, mens hovedstaden London kan nås på et par timer. Skulle du i øvrigt ønske at leje bil i eksempelvis Bournemouth lufthavn og aflevere den i London Heathrow (eller i en anden by), er det også muligt – tjek her på Skyscanners søgemaskine for tilbud.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.