Sammenlign billeje i Southampton

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Southampton – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 11. maj 2015.

Har du planer om at leje bil i Southampton, er de bedste chancer for at finde det, du leder efter, henholdsvis i lufthavnen, der ligger i den nordlige del af byen samt i centrum. Begge steder er der masser af biltyper at vælge imellem fra selskaber som Budget, Avis, Alamo og mange flere. Du kan søge og bestille biludlejning via Skyscanners søgemaskine og bevare det store forkromede overblik uden at betale gebyr.

Den travleste tid at forsøge at undgå er om morgenen mellem 7:30 og 8:30 og sidst på eftermiddagen mellem 17 og 18. Det gælder særligt på motorvejen M27, der løber langs den nordlige del af byen, forbi lufthavnen og ud til nabobyen Portsmouth mod øst.

Southampton har billigere byparkering end mange andre større britiske byer. Der er gratis parkering om natten flere steder fra midnat til kl. 8, enkelte steder allerede fra kl. 18 og i weekenden i endnu længere perioder, også i den helt centrale del af byen og mulighed for at parkere hele dagen for helt ned til £4,20. Er de billigste pladser snuppet, er der flere parkeringspladser – de dyreste koster omkring £12 for et døgn.

Variationen af besøgsmuligheder en kort biltur fra Southampton er enorm. Godt tyve minutter mod nord ligger den gamle hovedstad, katedralby og hjem for Kong Arthurs runde bord, Winchester, mens en anden berømt katedralby, Salisbury, er tre kvarter mod nordvest. Der er også andre moderne kystbyer i nærheden med eksempelvis Portsmouth en halv times tid mod øst og Bournemouth tre kvarter mod vest.

Er det historie, der lokker, kan ture til Winchester og Salisbury suppleres med et kvarters/tyve minutters kørsel til de små byer Netley Abbey og Romsey, der begge huser nogle af Storbritanniens smukkeste middelalderklostre. Det verdensberømte Stonehenge kan nås på en times tid – eventuelt med stop i Romsey og Salisbury den ene vej og i Winchester den anden.

Naturoplevelser er der også. På kun et kvarter kan man således køre fra det inderste Southampton til midten af nationalparken New Forest. Dette område er hverken nyt eller en skov, men derimod et gammelt hedelandskab med skovlignende dele med fritgående ponyer, rindende vandløb og smukke landskaber. Hvis du ikke nødvendigvis er et decideret naturmenneske, men gerne vil være udendørs på en varm sommerdag, er der masser af kystlinje med skønne badestrande i begge retninger. Har du mod på en sejltur, kan du kombinere en tur til en af Storbritanniens smukkeste og hyggeligste øer med et besøg på en af landets bedste strande –Isle of Wight. Der går færge fra Southampton til Isle of Wight, men hvis du vil se mere end (den meget hyggelige) by East Cowes på øen, mangedobler en bil mulighederne for at udforske andre dele. Afhængig af hvor mange rejsende I er, er færgen endda nogle gange billigere med bil end uden.

Af populære familievenlige attraktioner i nærheden kan nævnes forlystelsesparken Paulton’s Park (30 minutter), Marwell Zoo (30 minutter) og Storbritanniens mest populære safaripark, Longleat Safari & Adventure Park (halvanden time).

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.