Sammenlign billeje i London Luton lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Luton Lufthavn, London Luton Lufthavn er den fjerde travleste af i alt seks internationale lufthavne omkring London og med den nordvestligste beliggehed i forhold til London midtby. Med en lejebil kommer man nemt videre til London eller direkte ud i det engelske landskab og til byer som Birmingham.

Fire biludlejningsfirmaer har kontor i lufthavnens biludlejningscenter på Presidents Way til højre for ankomstterminalen. Avis, Enterprise, Europcar og Hertz har skranke her. Lufthavnsbussen kører en lige til døren ganske gratis.

Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje i London, også med afhentning i Luton Lufthavn eller med busforbindelse.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Da man kører i venstre side ad vejen i England, er førersædet placeret til højre i bilen, hvilket kan besværliggøre gearskifte med mere for de uøvede. For nogen vil det derfor være en fordel at leje med automatgear.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i England, og 25 år for luksusudgaver. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år eller mere. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Luton Lufthavn En lejebil skal afhængig af aftalen som oftest afleveres med tanken fuld. Uanset hvilken retning du kommer fra, er der rigeligt med tankstationer at vælge imellem på indfaldsvejene til lufthavnen.

Den nærmeste tankstation er Shell-tanken på Eaton Green Rd, tæt på rundkørslen på rute A505 cirka en kilometer fra lufthavnen. ###Kørsel i området Den tosporede Airport Way kører ud fra Luton Lufthavn og mødes med M1, en af landets vigtigste og længste færdselsårer fra London til Skotland. Lufthavnen ligger cirka 55 km nordvest for Londons bymidte. via M1. Benytter man motorringvejen M25 om London, skal man være opmærksom på vejafgifter.

Man skal betale for køre på nogle strækningerne på M25, ligesom man betaler for kørsel i forskellige tunneler og broer. Dertil kommer trængselsafgiften på 11,5 £, cirka 122 kr. man skal betale for kørsel i indre London per dag. England har få motorvejsstrækninger uden for London, der kræver betaling. For en komplet oversigt over betalingsstederne i hele landet, se her.

På trods af trængselsafgiften er der stadig store trafikale problemer i London, særligt omkring myldretid. Parkering er temmeligt dyrt - særligt i centrum, som koster omkring 13 kr. for bare 15 minutter. Ligesom i resten af England skal man undgå at parkere ved to gule linjer, det betyder parkering forbudt. I grove tilfælde risikerer ulovligt parkerede biler at få påsat hjullås eller blive slæbt væk for ejers regning. Skal du overnatte i London, så husk at booke et hotel inklusiv parkering, det vil spare dig både tid og penge. ###Feriemål & Udflugter Luton er i sig selv et besøg værd, særligt en enkel dag om sommeren, hvor byen lægger gader til et af Europas største karnevaller. Tidligere var byen kendt for sin hatteproduktion, og i dag kan man stadig se den traditionelle produktion et par steder.

Det tager cirka 45 minutter at køre til Aylesbury vest for Luton. Den lille, hyggelige historiske by har hver dag marked med friske fødevarer, tøj og meget mere. I weekender bliver der også jævnligt afholdt markeder med franske delikatesser.

Det tager cirka halvanden time at køre de cirka 140 km nordvest for lufthavnen til landet næststørste by, Birmingham. Storbyen tilbyder ligesom London noget for enhver smag, her er lækre spisesteder, gode shopping-muligheder og mange arkitektoniske seværdigheder. Læs mere om Birmingham her.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.