Sammenlign billeje i Aberdeen

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Aberdeen – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 21. maj 2015.

Skotlands tredjestørste by er rig på oplevelser, og der er masser af muligheder for at leje bil for at komme hurtigere rundt til dem. Hvis du flyver ind til byen, kan du vælge at afhente bil direkte fra lufthavnen hos blandt andet Avis, Hertz og National. Hvis du kommer til byen via bus eller tog eller måske ikke har brug for en bil under hele dit ophold, kan du også afhente fra et af flere steder i centrum, blandt andet ved storcentret Aberdeen Trinity Centre. Med Skyscanners søgemaskine til biludlejning kan du lynhurtigt finde ud af, hvor det bedste tilbud er, uanset om du skal bruge bil i få eller mange dage, eller om du helst vil have en kompakt bil, familiebil, luksusbil eller andet.

Aberdeen er et af de værste steder i Skotland, når det kommer til kødannelse i myldretiden, så er du overhovedet fleksibel, så forsøg at undgå bykørsel i tidsrummene 7 – 9:30 og 17 – 18:30, særligt ind mod byen om morgenen og ud ad byen sidst på eftermiddagen.

Parkering i centrum varierer helt enormt i pris. Enkelte steder er det muligt at finde gratis parkering, mange steder koster det cirka £1 i timen med variation på op til £3,20 i timen.

Hvis du har planer om at tage på køretur ud af byen til nogle af de mange spændende omkringliggende destinationer, er det vigtigt på forhånd at være klar over, at Aberdeenshire er spækket med skarpe sving, chikaner og smalle kørebaner. Hvis det er noget, der giver lidt nervøst sved på panden, så planlæg korte ture, eller sørg for at køre hjemad i god tid, så du ikke stadig kører på de uoplyste veje, når mørket falder på, eller om vinteren, når der ofte er sne og tåge. Uanset forhold til denne type veje, så husk køre i venstre side ad vejen, og at promillegrænsen i Skotland er 0,05 % og altså lavere end i resten af Storbritannien, hvor den er 0,08 %.

Med bare en smule planlægning er der dog masser af skønne oplevelser i vente for de, der har bil i området. Godt en halv time sydpå ligger kystbyen Stonehaven, som er lige så idyllisk som navnet antyder. Blandt de særlige attraktioner her er borgen Dunnotar Castle, og borge er der i det hele taget mange af i nærheden af Aberdeen. Mange af dem er markant anderledes end de fleste engelske borge, idet de ikke kun i sin tid fungerede som fæstningsanlæg, men også som familiehjem. Nogle af de imponerende borge er Drum Castle (cirka 35 minutters kørsel) Crathes Castle (40 minutter) og Craigievar Castle (en time).

Der er også flere verdensberømte whiskydestillerier i køreafstand. Et par af de mest kendte er Glenfidditch (fem kvarter), The Glenlivet (1 time, 45 minutter) og Glen Grant (halvanden time).

Foruden fodbold er en af de helt store sportsgrene golf, som kan nydes på et utal af baner både i og uden for Aberdeen. Det kunne for eksempel kombineres med skønne naturoplevelser på en af golfbanerne i Storbritanniens største nationalpark, Cairngorms, hvis område starter omkring en times kørsel vest for Aberdeen.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.