Sammenlign billeje i Nottingham

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Nottingham – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 16. maj 2015.

Skal du leje bil i Nottingham, er der især to steder med masser af muligheder. Det ene er ved byens centrale hovedbanegård nord for River Trent, og det andet er ved East Midlands Airport omkring 20 kilometer sydvest for centrum. Begge steder er det almindeligvis muligt at leje alle biltyper fra de små kompakte og økonomivenlige til familiebiler og lækre luksusbiler. Der kan være store fordele ved at leje fra begge steder – det kommer ikke mindst an på, hvordan du kommer til Nottingham, og om du ønsker at tilbringe alle overnatninger i selve byen eller i omegnen.

Myldretiden i Nottingham er slag på tasken om morgenen fra 7:30 til 8:45 og sidst på eftermiddagen fra 16 til 18. Blandt andet er der ofte masser af trafik på ruten mellem Nottingham og nabobyen Derby mod vest, særligt ved frakørsel 25 ved den lille by Sandiacre.

De fleste parkeringspladser i Nottingham ligger i det centrale område nord for byens hovedbanegård. Priserne varierer fra helt ned til omkring £4 i døgnet til omkring £18 i døgnet. Enkelte steder er der gratis parkering i op til en time. Gadeparkering er i Nottingham inddelt i tre zoner, der starter centralt og bevæger sig gradvist udad. Zone 1 (blå) koster normalt £1 for 30 minutter, zone 2 (rød) normalt £1 for en time og zone 3 (grøn) normalt £1 for to timer.

Kigger du på et kort over England (ikke at forveksle med Storbritannien), vil du blandt andet hurtigt kunne se, at Nottingham ligger næsten nøjagtige lige i midten. Med andre ord er der tæt på uanede muligheder for dagsture i bil med base her. Som et par eksempler er både London mod syd og Newcastle mod nord mindre end tre timer væk i bil, så selv hvis vejret kikser i forhold til de oprindelige planer, vil der altid være andre muligheder.

Af områder og attraktioner tættere på Nottingham kan blandt andet nævnes Sherwood-skoven, som er en spændende blanding af natur, faktuel historie og naturligvis også sagnhistorie i forbindelse med legenden om Robin Hood. Hvert år i august er der sågar en farverig og festlig Robin Hood middelalderfestival bare tre kvarter nord for Nottinghams centrum.

Der er også masser af spændende og varierede landsbyer i alle retninger mindre end en halv times køretur væk. I flæng kan nævnes Radcliffe on Trent, Papplewick og Gotham (som rent faktisk har lagt navn til Batmans hjemby, fordi byen i gamle dage havde ry for at være et sted, der drev folk til vanvid).

Hvis I vil give de mindste en ekstra spændende oplevelse, kunne I overveje en times køretur mod nord til Sundown Adventureland, en forlystelsespark særligt møntet på børn under 10 år. Eller måske søger I blot lidt afveksling for en dag og kan i så fald køre til Derby eller Leicester. Begge byer er omtrent samme størrelse som Nottingham, og sammen danner de tre rivaliserende hovedbyer i East Midlands en trekant med lige stor afstand til East Midlands Airport i midten.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.