Kort

Fly Bangkok - Phuket

Flyinformation Bangkok til Phuket

Laveste returpris sidste måned

kr. 195

Direkte flyselskaber

15

Fly pr. uge

468

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 683 kilometer

1 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Thai AirAsia

Phuket

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Phuket: Phuket.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Bangkok til Phuket er kr. 195. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 15 min. er den gennemsnitlige flytid fra Bangkok til Phuket.
Der er 15 flyselskaber, der flyver direkte fra Bangkok til Phuket.
Der er 468 fly om ugen, som flyver fra Bangkok til Phuket pr. august.

Oplysningerne er korrekte per januar 2016

Ruter fra Bangkok til Phuket

Der er masser af daglige afgange direkte fra Bangkok til Phuket. Fra Bangkok Don Meung kan du flyve med Air Asia, Thai Lion Air, Nok Air, Thai Airways og Orient Thai Airlines. Fra Bangkok Suvarnabhumi kan flyve med Thai Airways, Bangkok Airways og Malaysia Airlines.

Afgangsterminalen

Der er masser af daglige (og billige) afgange fra begge Bangkoks lufthavne, så hvor det den for den ene rejsende kan være mest praktisk at rejse fra Don Meung, kan det for den anden bedre betale sig fra Suvarnabhumi.

I både Don Meung og Suvarnabhumi er der masser af restauranter både i det offentlige område og efter security. Desuden har begge lufthavne gratis wifi.

Ankomstterminalen

Da der er tale om indenrigsfly, lander du i Phuket Lufthavns Terminal 2. Vejen ud af bygningen – og dermed til transport på jorden – er dog den samme, når du har været forbi bagagebåndet.

Den nemmeste måde at arrangere transport til dit hotel på Phuket (særligt hvis det er uden for et af øens store turistcentre) er at arrangere transport med hotellet på forhånd. Prisen for en standardbil (altså ikke per person, men per bil) er på omkring 135 kroner til Phuket by, 145 kroner til Patong og 165 kroner til Karon.

Skal du til Phuket by kan du dog tage bus til fra lufthavnen. De orange busser uden for terminalbygningen kører til Phuket by knap en gang i timen mellem 8 og 20:30. De koster 100 baht (cirka 19 kroner).

Hvis du helst kører med taxa, skal du dreje til højre lige uden for terminalen og gå cirka 50 meter, hvor de legitime taxameter-taxaer holder ved et stort skilt.

Pas, papirer og andet praktisk

Anbefalede tider at ankomme i afgangslufthavnen kan variere fra selskab til selskab, men kom mindst en time før.

Værd at vide om Phuket

Sammenlignet med Danmark, er Phuket stadig en billig ø at opholde sig på. Hvis du rejser som turist fra Bangkok, vil du dog opleve, at den yderst turistgearede ferieø er en anelse dyrere end Thailands hovedstad.

Mens det billigste gode måltid i Bangkok koster ned til 11-12 kroner, koster det tilsvarende på Phuket næsten 20 kroner (for restauranter i mellemklassen er forskellen noget mindre, omkring 10 – 15% dyrere.

Køber du mad og drikke på markeder og supermarkeder er mange varer dog billigere på Phuket inklusive mange slags øl og frugter.

Særligt Phuket by og Patong er glimrende at shoppe i, og tøjpriserne i mange kædebutikker er faktisk billigere end i Bangkok.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.