Kort

Thai Airways fly

SAS har faktisk en betydelig finger med i spillet for Thai Airways’ oprindelse. Da selskabet blev stiftet i 1960, var 30 % nemlig ejet af det Skandinaviske selskab og de 70 % af Thai Airways Company. I 1977 blev SAS’ andel købt af regeringen, og Thai Airways blev et nationalt flyselskab. I 1988 fusionerede Thai Airways og Thai Airways Company, og siden har Thailand kun haft ét nationalt flyselskab.

Fra Thai Airways’ hub i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn er rutenetværket domineret af rejser til Europa og alle dele af Asien, men der er også direkte fly til både Australien og New Zealand.

Thai Airways har vundet mange priser gennem årene. I 2016 blev det blandt andet til to førstepræmier fra Skytrax for henholdsvis Mest forbedrede flyselskab og Bedste spafaciliteter for et flyselskab(!), foruden flere andre nomineringer.

Oplysninger er korrekte per januar 2017.

Hvorfor flyve med Thai Airways?

Sådan checker du ind:

Online check-in åbner 24 timer før afrejse og kan gennemføres helt frem til 1 time før. Du kan checke ind i samme tidsrum via selskabets mobil-app, der kan downloades til både iPhone og Android. Bemærk dog, at der er rejser, hvor det er påkrævet at udskrive boardingkort. Rejser du fra Bangkok, godkendes mobilt boardingkort. Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, kan du i Bangkok, Frankfurt, København, London Heathrow og Tokyo Narita benytte dig af check in-automater. I de øvrige afrejselufthavne er check in normalt åbent fra 3 timer før afrejse til 40 minutter før.

Bagagekvoter og gebyrer:

Thai Airways opererer med forskellige bagageregler afhængig af, hvor rejsen går til og fra. For rejsende på economy er det dog forholdsvist simpelt: Rejser du til eller fra USA eller Canada, kan du gratis medbringe op til 2 stk. bagage med maksimal samlet vægt på 23 kg. På alle andre rejser kan medbringes et i princippet ubegrænset antal kufferter, dog må den samlede vægt ikke overstige 30 kg. For håndbagage er reglerne ens uanset rute. Her kan medbringes 1 stk. håndbagage på op til 7 kg og mål på op til 56 x 45 x 25 cm. Desuden kan medbringes håndtaske, tegnebog eller lignende med maksimale mål 37,5 x 25 x 12,5 cm eller ikke over i alt 75 cm og ikke tungere end 1,5 kg. Samme regler gælder for notebøger eller bærbare computere. Endelig kan kamera, lille kikkert, stok, krykker og babymad medbringes uden ekstra gebyr.

Siddepladser:

Sæde kan vælges online på internationale ruter fra 48 timer før afgang. Det er ikke muligt at vælge sæde i forvejen på flyrejser inden for Thailand.

Bestillingsgebyr:

Thai Airways opkræver ikke ekstra bestillingsgebyrer.

Service ombord:

Maden hos Thai Airways er en blanding af thailandske og retter specialdesignet til den enkelte rute. Det er de så gode til, at selskabet har vundet priser for det. I 2016 blev det blandt andet til en andenplads inden for Bedste catering i economy class hos Skytrax. Med egen skærm og underholdningssystem til hver enkelt rejsende er det også nemt at finde underholdning til rejsen med et valg blandt hundredvis af film, tv-serier, nyheder, spil og musikalbums.

Thai Airways

4,5/5
Baseret på 13043 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.