Kort

Fly Billund - Beirut

Flyinformation Billund til Beirut

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.776

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3168 kilometer

6 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Turkish Airlines

Beirut

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Beirut: Beirut.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Beirut er kr. 1.776. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
6 t 25 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Beirut.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Beirut.

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Beirut

Der er ingen flyselskaber, som fast flyver direkte fra Billund til Beirut, så du skal i udgangspunktet mellemlande mindst en gang, når du flyver på ruten. Du kan for eksempel flyve med Lufthansa til Beirut via Frankfurt på cirka 6-7 timer. En anden mulighed er Turkish Airlines, som flyver dertil via Istanbul på omtrent 7 timer.

Afgang fra Billund

Der er gode forbindelser til lufthavnen, og hvis du kører derhen selv, er der mange p-pladser til forskellige priser. Der kører busser fra flere byer heriblandt Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum. Inden afgang fra Billund til Beirut kan du shoppe lidt i kiosken ved hovedindgangen, og efter sikkerhedskontrollen kan du få gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, bagværk med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. I terminalen kan du handle i en håndfuld butikker, som sælger danske designervarer, tøj, LEGO, skønhedsprodukter med mere. Du kan også surfe løs på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og prøve en massagestol. I King Amlet Lounge får passagerer adgang til forskelligt læsestof og diverse forfriskninger samt snacks for 165 DKK.

Ankomst i Beirut

Lufthavnen har en passagerterminal, der ligger som en hestesko med hovedterminalen i midten og East wing og West wing på fløjene. Hvis du er sulten eller mangler noget efter ankomst fra Billund til Beirut, er der mulighed for at købe mad og drikke samt andre fornødenheder i ankomstområdet, men de fleste faciliteter ligger i afgangsområdet. Lufthavnen tilbyder desuden 30 minutters gratis wifi.

Lufthavnen ligger cirka 7 km syd for centrum, og når du skal videre, er taxi den bedste løsning. Trafikken er generelt vanskelig at navigere rundt i, så det anbefales ikke, at turister kører selv, det er dog muligt at leje en bil i lufthavnen, hvis du alligevel vil kaste dig ud i det. Taxier med lufthavnens logo kører efter faste priser, mens du skal forhandle med den øvrige taxiflåde.

Generel information om at flyve fra Billund til Beirut

Du kan få et udstedt et visum på en måned ved indrejse, dit pas skal dog mindst være gyldigt seks måneder udover opholdet. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer med bagage til indlevering ankommer to timer før afgang.

Hvad kan du forvente i Beirut

Libanon er tidsmæssigt en time foran dansk tid. Sommeren kan være brandvarm med 40 grader, men normalen ligger omkring 30 grader og stort set uden nedbør. Der falder til gengæld mere regn i løbet af vinterhalvåret, end hvad Billund får på et helt år. Om vinteren ligger temperaturen i snit på 15-20 grader.

Man betaler med libanesiske pund (LBP), og Beirut er noget billigere end Billund, eksempelvis kan to personer nyde en treretters middag på en restaurant i middelklassen til cirka 370 DKK. En kop kaffe skal du betale omtrent en 20’er for og enkeltbilletter til de offentlige busser koster under 9 DKK. Taxierne tager omtrent 42 DKK i startgebyr og knap 10 DKK i kilometerpris, men du bør aftale prisen på forhånd.

LÆS OGSÅ: Top 10 spændende destinationer i Mellemøsten

Hoteller i Beirut

Mangler du et sted at overnatte? På hoteller i Beirut kan du blandt andet sammenligne priser og beliggenhed, inden du booker din favorit.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.