Kort

Fly Billund - Bruxelles

Flyinformation Billund til Bruxelles

Laveste returpris sidste måned

kr. 582

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

15

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 642 kilometer

1 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Brussels Airlines

Bruxelles International og Bruxelles S. Charleroi

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Bruxelles

Der er masser af direkte fly fra Billund til Bruxelles. Brussels Airlines flyver Billund – Bruxelles International 2-3 gange om dagen i hverdagene og 1-2 gange om dagen i weekenden.

Afgangsterminalen

Check-in og bagage dropoff er det første, man går ind til i Billund Lufthavns terminal. Ved siden af er der café med koldt og varmt på menuen, bordfodbold og toiletter. På tværs af skrankerne er security, og herefter en rulletrappe op til airside, hvor der er en håndfuld butikker og spisesteder. Der er gratis adgang til trådløst internet på begge sider af security.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Fra ankomstterminalen i Bruxelles International Lufthavn skal du begive dig ned i kælderetagen for at komme til lufthavnens banegård. Herfra kører togene til hovedbanegården i centrum på kun 18 minutter. En almindelig enkeltbillet koster fra €8,90 (66 kroner). Desuden kører der tog til en lang række andre storbyer i både Belgien og Holland direkte fra lufthavnen. Du kan også tage bussen, som er billigere. Airport Line 12 tager 25-35 minutter til Schuman og 30-40 minutter til Place Luxembourg. Billet koster €4,50 (34 kroner) købt i automat og €6 (45 kroner) købt i bussen.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Bruxelles

Belgien er visumfrit i op til 90 dage, så længe passet er gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Bruxelles

Selvom Europa-Kommissionen har sit hovedsæde i Bruxelles, og Europa-Parlamentet har en betydelig del af sit daglige virke i byen, er den belgiske hovedstad faktisk billigere at besøge end eksempelvis den danske. Mad på restauranter er 10 – 20 % billigere, og så er der måske ikke bedre steder i hele verden at prøve belgiske øl, både når det kommer til udvalg og pris.

Også offentlig transport er billigere end herhjemme med enkeltbilletter fra cirka 16 kroner. Og så kan det såmænd gøres endnu billigere, for Bruxelles er en dejlig by at udforske til fods.

Vejret i Bruxelles er meget lig det danske med en smule højere temperaturer og lidt mere regn, så en paraply kan gøre turen lidt mere behagelig.

Læs mere om Bruxelles

10 bedste ting at lave i Bruxelles

Hotel i Bruxelles

Søg efter hotel i Bruxelles og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.