Kort

Fly Aalborg - Rom

Flyinformation Aalborg til Rom

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.149

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1711 kilometer

3 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Rom Fiumicino og Roma Ciampino

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per maj 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Rom

Udover charterture sidst på foråret og om sommeren er der ingen direkte fly fra Aalborg til Rom. Den italienske hovedstad er dog en populær destination, så der er hver dag flere muligheder for at flyve Aalborg – Rom med mellemlanding på under 4,5 timer. Norwegian flyver at par gange om dagen via København på ned til 4 timer, 15 minutter, mens KLM også har et par daglige ture via Amsterdam på ned til 4 timer, 25 minutter. Om lørdagen kan tilbyder SAS fly fra Aalborg til Rom via København på kun 4 timer.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Hvis du har brug for en sidste pæredansk spiseoplevelse, før du flyver fra Aalborg til Rom, kan du snuppe en hotdog i pølsevognen, inden du går gennem security. Efter security er der et par øvrige muligheder for at købe mad og drikke, mens der i dutyfree er læsestof, snacks og meget mere. Der er gratis parkering uden for terminalen og gratis wifi i terminalen.

Ankomst i Rom Fiumicino og transport til centrum

Alle de hurtigste ruter fra Aalborg til Rom lander i byens travleste lufthavn, Rom Fiumicino. Den ligger omkring 30 kilometer fra centrum. Bussen Leonardo Express er et lyntog, der kører direkte til Roms hovedbanegård, Termini på 32 minutter. Turen koster €14 (104 kroner). En billigere løsning er regionaltoget, som kører fra lufthavnen til Ostiense to kilometer syd for Colosseum på 31 minutter. Billet til regionaltoget koster €8 (60 kroner). Desuden er der også taxaer og en række biludlejningsselskaber i Rom Fiumicino Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til Rom

Det er nødvendigt at medbringe pas, og det skal være gyldigt under hele opholdet i Italien.

Praktiske oplysninger om Rom

Rom er en af de byer, man er nødt til at besøge – og de ved romerne. Derfor er der masser af turistfælder i centrum, særligt i Municipio I. Kan man undgå dem, behøver Rom dog ikke være så dyr en oplevelse som ved første øjekast. Menuer med få sprog og fokus på kød og smør frem for pasta med rød sauce er ofte tegn på romersk mad med fordelagtige priser.

Rom er også billig, når det kommer til populære attraktioner. Enormt mange ligger inden for få kilometer af hinanden og er enten gratis eller noget billigere end tilsvarende attraktioner i andre storbyer.

Læs mere om Rom

De 10 bedste gratis oplevelser i Rom

Hotel i Rom

Søg efter hotel i Rom og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.