Kort

Fly fra Billund til Tokyo

Flyinformation Billund til Tokyo

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.373

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8849 kilometer

12 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Tokyo Narita og Tokyo Haneda

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Tokyo

Der er ikke direkte fly Billund - Tokyo, men hver dag finder du flybilletter fra Billund til Tokyo, med en samlet rejsetid på under 14 timer. KLM flyver ruten via Amsterdam, og Finnair / Japan Airlines via Helsinki, er nogle af de billigste og bedste muligheder. Du kan også flyve med SAS via København. Bemærk i øvrigt, at ruten København – Tokyo Narita er den eneste direkte rute mellem Danmark og Japan.

Visumpligt til Japan?

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til og i Japan i 90 dage. Skal du være i Japan længere, skal du kontakte den Japanske Ambassade i Danmark for yderligere information.

Afgang fra Billund, til og fra, faciliteter

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Året rundt er der busforbindelser til og fra bl.a. Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra Billund centrum.

Der er tidsubegrænset, gratis Wi-Fi i Billund Lufthavn, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor du kan få noget at spise, og købe aviser, blade, eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Ankomst til Tokyo og transport til centrum

Langt de fleste af de billigste og hurtigste ruter fra Billund til Tokyo lander i Tokyo Narita Lufthavn.

Tokyo Narita

Der er ganske hurtig transport fra Tokyo Narita til det centrale lufthavn, selvom der er over 70 kilometer. Den billigste løsning er at køre med Airport Limousine, der tilbyder transport til hoteller over hele Tokyo for 2800 yen (160 kroner). Det tager 60-115 minutter. Skal du i nærheden af Tokyo Station er det hurtigere at tage NEX toget. Det tager 60-90 minutter og koster 3500 yen (200 kroner.

Tokyo Haneda

Tokyo Haneda er kun 20 kilometer fra centrum. Her kører der også Airport Limousine, og turen tager 25-35 minutter og koster 930 yen (53 kroner). Monorail-tog kører til Hamatsutcho med mulighed for videre togtransport til centrum. Med tog koster turen 650 yen og tager cirka 25 minutter.

Praktiske oplysninger om Tokyo

Det kan være forvirrende at komme rundt omkring Tokyo, der dækker et enormt geografisk område. Det offentlige transportsystem når vidt omkring med billetpriser så lave som 170 yen (mindre end 10 danske kroner). Skulle man fare vild med det offentlige system i et område med skilte på kun japansk, er taxapriser lige så høje som i Danmark – og husk, at afstandene er store.

Inden for de kulinariske oplevelser er der mange penge at spare i Tokyo i forhold til danske restauranter. De fleste madvarer er 40 % billigere og sushi endnu billigere.

Tokyo er otte timer foran Danmark, men skifter ikke til sommertid. Dermed er tidsforskellen om sommeren kun syv timer.

Attraktioner og oplevelser i Tokyo

Skyscanners bud på 10 seje oplevelser i Tokyo er bare et lille udpluk af de mange ufatteligt varierede oplevelser, Tokyo har at byde på. For eksempel kan du tage op i det Eiffeltårns-inspirerede Tokyo Tower eller gå en beroligende tur i den forrygende velplejede have og park, Shinjuku Gyoen.

Hotel i Tokyo

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i Tokyo kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.