Kort

Fly Billund - Ninoy Aquino International

Flyinformation Billund til Ninoy Aquino International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.596

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9992 kilometer

16 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Ninoy Aquino International

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Ninoy Aquino International: Ninoy Aquino International.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Ninoy Aquino International er kr. 2.596. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
16 t 30 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Ninoy Aquino International.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Ninoy Aquino International.

Flyrute: Billund til Manila

Opdateret juli 2016

 

Flyselskaber på ruten

Der er ingen flyselskaber, som flyver direkte mellem Billund og Filippinernes hovedstad Manila. Med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel flyve på ruten hele ugen.

I de fleste tilfælde skal du skifte fly to gange undervejs, dog kan du flyve med British Airways til London Heathrow og derfra direkte videre til Manila. Det tager normalt 18,5 timer. Det vil faktisk ofte være lidt hurtigere at gennemføre rejsen med to mellemlandinger undervejs, hvilket også giver dig langt flere flyselskaber at vælge mellem og dermed billigere billetter.

Du kan for eksempel flyve til København og videre til Beijing inden ankomst i Manila. Et andet alternativ er at flyve via Amsterdam og for eksempel mellemlande i Hong Kong inden ankomst i Manila. Brug Skyscanners søgefunktion til at finde bedste billet.

 

Afgangsterminal

Der er gratis tidsubegrænset wi-fi i Billund Lufthavn samt massagestole og et varieret udvalg af mad- og drikkevarer. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj og toldfri varer som slik, tobak og parfume samt selvfølgelig Lego fra koncernens egen butik.

Square Café og Kiosk ligger i stueetagen og sælger forskelligt mad- og drikkevarer samt aviser, magasiner, søde sager med mere. De andre spisesteder ligger på tredjesal, hvor Diner blandt andet laver morgenmad, smørrebrød og bøffer, mens Sunset Boulevard primært sælger sandwicher. Restaurant Gastro serverer gourmetmad med god udsigt til flyvepladsen.

Du kan få arbejdsro eller bare slappe af i stilfulde omgivelser i King Amlet Lounge. Her kan du også nyde diverse drikkevarer og snakcs, et stort udvalg læsestof og benytte møderummene. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Lufthavnen anbefaler, at man møder op i god tid, gerne to timer før afgang, også selvom man benytter online check-in.

 

Ankomstterminal

Ninoy Aquino Internationale Lufthavn ligger knap 15 km syd for Manila centrum. Lufthavnen består af fire usammenhængende terminaler, og Terminal 2 er opdelt i et Nord- og Syd-afsnit. Det er temmelig besværligt at komme fra en terminal til en anden, så hvis du skal flyve videre med det samme, er det vigtigt at have god tid til flyskiftet.

Der kører et væld af busser og minibusser, såkaldte jeepneys, og taxier mellem terminalerne og videre ind til centrum. Du kan læse mere om transportmulighederne fra hver terminal på lufthavnens hjemmeside.

 

Manila

I Filippinerne skifter de ikke mellem sommer- og vintertid, dvs. at Manila er seks timer foran i dansk sommertid, mens det er syv timer om vinteren. Det er varmt året rundt i Manila, hvor temperaturen typisk ligger omkring de 30 grader. Regnsæsonen starter i maj, topper i august og slutter i november.

Der er mange penge at spare, hvis du er på udkig efter forbrugsvarer i Manila, hvor de i gennemsnit er næsten halv pris i forhold til danske priser. Går du på restaurant er regningen mere end 70 % lavere og madvarer er generelt næsten 40 % billigere end i Billund. Både den offentlige transport og taxikørsel er i snit cirka 90 % billigere, kilometerprisen i taxi er mindre end 2 kroner.

Læs mere om Manila.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.