Kort

Fly Krabi - Bangkok

Flyinformation Krabi til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 151

Direkte flyselskaber

14

Fly pr. uge

156

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 660 kilometer

1 t 0 min.

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Krabi til Bangkok er kr. 151. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 0 min. er den gennemsnitlige flytid fra Krabi til Bangkok.
Der er 14 flyselskaber, der flyver direkte fra Krabi til Bangkok.
Der er 156 fly om ugen, som flyver fra Krabi til Bangkok pr. august.

Fly fra Krabi Lufthavn til Bangkok

Oplysningerne er korrekte per marts 2016

Ruter fra Krabi Lufthavn til Bangkok

Der er masser af daglige fly, der går direkte fra Krabi til Bangkok. Bangkok Airways og Thai Air flyver begge til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn, mens Air Asia, Thai Lion Air og Nok Air alle flyver til Bangkok Don Meung.

Afgangsterminalen

Krabi Lufthavn er en ganske basal lufthavn. Her er et par småbutikker og caféer efter security og mulighed for at spise thaimad før security.

Ankomstterminalen

Bangkok Suvarnabhumi er en stor lufthavn, men også når du lander med indenrigsfly er skiltene både på thailandsk og engelsk, så selv med basale engelske sprogfærdigheder, kan du finde ud. Følg blot skiltene til ”Baggage Claim” og derefter til ”Exit A”, hvorefter du kan finde de forskellige transportformer videre til Bangkok centrum eller andre dele af byen.

ARL City Link er et tog, der kører fra lufthavnen i en lige linje mod centrum med syv stop med Phaya Thai som endestation. Det koster 45 baht (cirka 8,50 kroner) og tager en halv time at komme til endestationen. Fra endestationen kan der skiftes til BTS Skytrain og fra Makkasan station til undergrundstog. Begge har ruter til store dele af Bangkok. Der går også shuttlebus fra lufthavnen til transportcentret for 35 baht (knap 7 kroner). Herfra kan du tage offentlige busser til forskellige bydele. Normale busser koster fra 7 baht (1,50 kroner) og opefter. Endelig koster taxa til populære Khao San Road, et af de mest populære steder at finde hotel i Bangkok, omkring 70 kroner.

Lander du i Don Meung Lufthavn, går der flere busser til forskellige dele af Bangkok. Det koster 30 baht (6 kroner) og tager til centrum 30-40 minutter. Taxa til centrum koster omkring 40 kroner.

Pas, papirer og andet praktisk

Check-in lukker lidt forskelligt for de forskellige selskaber. Er du i tvivl, bør du komme mindst halvanden time før afrejse.

Værd at vide om Bangkok

Selvom Krabi og Bangkok er byer i samme land, er de voldsomt forskellige. Krabi har 25.000 indbyggere, mens Bangkok – Thailands eneste millionby – har seks millioner! Mens der kan findes ro og afslapning i Krabi er Bangkok en gigantby, der aldrig sover.

Ikke overraskende betyder det også, at priserne generelt er noget højere i Bangkok end i Krabi (men dog stadig betragteligt billigere end i Danmark). Vil du for eksempel have billigt ”street meat” i Bangkok koster det omkring 12 kroner mod 8 kroner i Krabi, mens et decideret restaurantbesøg i hovedstaden på almindelig restaurant koster 75 – 80 kroner for tre retter.

Også tøj, mode og lignende er dyrere i Bangkok, men til gengæld kan du finde så godt som alt. Der er travle gademarkeder med lokale designs og gigantiske, luksuriøse storcentre med aircondition skruet op på maks med alle de kendte internationale mærkevarer.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.