Fly fra Melbourne til Northern Territory

Flytilbud fra Melbourne til Northern Territory

Leder du efter billige billetter fra Melbourne til Northern Territory eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Melbourne til Northern Territory

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 1.051, Mutitjulu
Billigste måned at flyve ijuli
Gennemsnitlig flyvetid3 timer og 33 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraMelbourne Tullamarine
Mest populære flyselskaberEtihad Airways

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Melbourne til Northern Territory, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 1.051 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Northern Territory på kr. 2.931.
Den billigste måned at flyve fra Melbourne til Darwin Lufthavn er normalt marts. Den billigste måned at flyve fra Melbourne til Gove Lufthavn er normalt oktober. Den billigste måned at flyve fra Melbourne til Ayers Rock / Connellan Lufthavn er normalt juli. Og den billigste måned at flyve fra Melbourne til Alice Springs Lufthavn er normalt juni.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Melbourne til Northern Territory den søndag den 14. juli 2024.
Melbourne Tullamarine Lufthavn tilbyder direkte fly til Northern Territory.
Hvis du flyver fra Melbourne, er Mutitjulu den billigste by i Northern Territory, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Mutitjulu, er i øjeblikket Ayers Rock / Connellan.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Melbourne og Northern Territory er 3 timer og 33 minutter.
Mest populære fly