Kort

Fly til New York

Find billige flybilletter til New York

Hvis du leder efter billige flybilletter til New York, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste flyafgang til dit rejsebehov. Du vælger bare den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din rejsedato, kan du også bruge Skyscanners

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Danske lufthavne med direkte forbindelse til New York

Du kan kun flyve direkte til New York fra Københavns Lufthavn. Hvis du vil bruge en af de andre danske lufthavne, skal du altså mellemlande mindst en gang i hovedstaden eller en anden europæisk lufthavn. Læs mere om de danske lufthavne.

Flyselskaber som flyver til New York

Der er kun to flyselskaber, som i øjeblikket flyver direkte fra København til New York. SAS flyver kun direkte til Newark Lufthavn, mens Norwegian kun flyver direkte til JFK Lufthavn. Se alle flyselskaber som flyver til New York.

Lufthavne i New York

New York serviceres af adskillige lufthavne, den største og mest kendte er John F. Kennedy Internationale Lufthavn, hvor de fleste flyforbindelser fra Europa lander. Den næststørste er Newark Liberty International Lufthavn. Den mindste LaGuardia er primært til indenrigstrafik. JFK og Newark ligger på hver sin side af Hudsonfloden. Der er mange videre transportmuligheder fra begge lufthavne og mellem dem. Der kører både adskillige tog-, metro- og buslinjer. Busserne er billigst, mens AirTrain togene fungerer som bindeled til storbyens øvrige trafiknet. Mellem terminalerne kan rejsende benytte AirTrain gratis, ellers koster en enkeltbillet videre ud cirka 38 kroner. Air Train kører hele døgnet - året rundt.

Der er selvfølgelig flere biludlejningsfirmaer i alle lufthavnene. Hvis du vil leje en bil i New York, kan Skyscanner hjælpe dig med at finde dit foretrukne bilmærke til den bedste pris. Se mere på biludlejning i New York.

En fjerde lufthavn, Stewart International Airport, cirka 100 km nord for Manhattan, forsøger nu at få en bid af kagen på det transatlantiske rejsemarked. Flyselskabet Norwegian begynder at flyve hertil fra Dublin fra starten af juli 2017. Men uanset hvilken lufthavn du lander i, skal du forvente lang ventetid ved immigrations- og sikkerhedskontrollen.

JFK Lufthavn

JFK lufthavnen er placeret cirka 20 km sydøst for Sydmanhattan. JFKs seks terminaler – 1, 2, 4, 5, 7 og 8 ligger i en cirkel, som det gratis AirTrain jævnligt kører mellem og videre til Jamaica Station eller Howard Beach Station. Her kan du så skifte til tog, metro eller bus. Den hurtigste rute til Manhattan (West side) er via Jamaica Station og videre med Long Island Rail Road, det tager omtrent 35 minutter til lidt over 100 kroner. Tager du en af linjerne på Subwayen, tager det mellem 50-75 minutter afhængig af endestationen og koster cirka 53 kroner. Her kan du læse mere om

Newark Liberty International Lufthavn

Newark lufthavnen ligger knapt 25 km sydvest for det centrale Manhattan og har tre terminaler – A, B og C. AirTrain kører jævnligt gratis mellem terminalerne og videre til Newark Liberty Airport Station, hvor der er forbindelse til forskellige toglinjer, hvor billetprisen er mindst 38 kroner. Der kører også Express Bus fra alle terminaler til tre centrale busstoppesteder i New York City hele året fra klokken 04.00-02.00, en enkeltbillet koster 110 kroner. Her kan du læse mere om transport til og fra lufthavnen.

LaGuardia

La Guardia Lufthavn er den mest centrale af dem alle og ligger i New Yorker kvarteret Queens. Lufthavnen består af fire terminaler – A, B, C og D med lidt forskellige transportmuligheder. Der kører busser fra alle terminaler til centrum og forbinder lufthavnen til metro- og toglinjer. En enkeltbillet koster knap 20 kroner. Her kan du læse mere om transport til og fra lufthavnen.

Bedste tidspunkt at besøge New York

Som byen der aldrig sover, er New York om nogen en klar helårsdestination. Sommeren er højsæson, hvor vejret er bedst, men vinteren er også en populær rejsetid, hvor du kan juleshoppe til den helt store guldmedalje og nyde sne og lysshow. Vil du spare på udgifterne til overnatning, kan du overveje forår og efterår. Har du en særlig interesse, så tjek kalenderen hos diverse turistinformationer, du finder helt sikkert noget i din smag.

Vejret i New York

New York byder ofte på ekstremt vejr både vinter og sommer. Om vinteren er store snestorme og -10 grader ikke unormalt, mens gennemsnitstemperaturen ligger omkring nulpunktet. Sommeren kan være lige så barsk med hedebølger og temperaturer tæt på 40 grader, men ligger oftest omkring 25 grader. Forår og efterår kan svinge lige meget i hver retning. Det regner en hel del året rundt, hvis det da ikke kommer ned som sne.

Attraktioner og seværdigheder i New York

New York har det hele, en imponerende og verdenskendt arkitektur som Manhattans skyline, et kæmpe udvalg af lækre spisesteder lige fra Michelin-restauranter til pølsevogne og et lige så stort udbud af shoppemuligheder, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. New York har endda kæmpe grønne parker og de kulturelle tilbud står i kø fra moderne kunst og enorme koncerter til gadeakrobatik og poesioplæsninger. Sportsfans har også masser at vælge mellem, ligesom børnefamilier kan finde underholdning og forlystelser til alle aldre. Kort sagt, det gælder om at prioritere, for der vil altid være noget nyt og spændende at opleve i New York.

Læs mere i Skyscanners Rejseguide til New York

Flere tips

Hvis du leder efter overnatning i New York, kan Skyscanner hjælpe dig med at sammenligne priser, beliggenhed og ledige datoer, så du finder det helt rigtige hotel i New York.

20 ting du kan lave i New York City - for under 10 kr

Big Green Apple: 9 smukke parker i New York City

Tag børnene med til New York

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af New York

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i New York: New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia og Stewart International.
Delta, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Kenya Airways, Norwegian, Corsair og Azerbaijan Airlines flyver alle direkte til New York.
Den billigste måned at flyve til New York i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.