Kort

Fly Billund - Prag

Flyinformation Billund til Prag

Laveste returpris sidste måned

kr. 190

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 715 kilometer

2 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Prag

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Prag: Prag.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Prag er kr. 190. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 45 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Prag.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Prag.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Prag

Det er ikke muligt at flyve direkte på ruten Billund-Prag. Med en mellemlanding undervejs kan du alligevel flyve på ruten alle dage året rundt, du kan for eksempel flyve med KLM til Prag via Amsterdam eller med Lufthansa via Frankfurt på 3-4 timer. Alternativt kan du også tage til København, hvor der er op til flere daglige afgange hele året.

Afgang fra Billund

Inden turen går fra Billund til Prag, kan du tage bus til lufthavnen, hvis du ikke selv er kørende. Der kører busser fra for eksempel Århus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum. Ved hovedindgangen har du mulighed for at købe diverse i kiosken, og efter sikkerhedskontrollen kan du også få gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj, LEGO og skønhedsprodukter. I terminalen kan du slå dig løs på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og prøve en massagestol til em 20’er. I King Amlet Lounge får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK.

Ankomst i Prag

Lufthavnen består af tre terminaler, Terminal 3 er primært forbeholdt VIP flyvninger. Terminal 1 og 2 er sammenhængende. Der er 24 timers gratis wi-fi i lufthavnen, og der er er hæveautomater og vekselkontorer i både T1 og T2. Du kan også købe mad og drikkevarer med mere i ankomstområdet efter flyveturen fra Billund til Prag.

Lufthavnen ligger kun cirka 15 km vest for centrum, men efter klokken 23.30 kan det bedst betale sig at tage en taxi, da det offentlige vil tage næsten to timer. I dagstimerne kan du uden for T2 tage bus til en af de nærliggende metrostationer. Bus 100 kører til metrolinje B, mens bus 119 kører til metrolinje A. En enkeltbillet koster knap 10 DKK og cirka det halve pr. kuffert. Du kan også tage Airport Express bussen fra T1 til Prag Hovedbanegård på 25 minutter for 20 DKK, her er der forbindelse til metrolinje C. Taxifirmaerne har skranke i forhallen i begge terminaler. Biludlejningsfirmaerne har skranke ved Parkering C, hvis du vil leje en bil i lufthavnen.

Generel information om at flyve fra Billund til Prag

Du kan rejse visumfrit i Tjekkiet, så længe dit pas er gyldigt under hele opholdet. Billund Lufthavn anbefaler, at rejsende ankommer to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Hvad kan du forvente i Prag

Der er ingen tidsforskel mellem Billund og Prag, og vejret i de to byer minder også om hinanden. Vinteren i Prag er dog generelt koldere end den danske, mens sommertemperaturen stort set er den samme. Det meste regn falder i sommermånederne, men Prag får overordnet set lidt mindre nedbør end Billund.

Valutaen hedder tjekkiske koruna (CZK), og landet er generelt billigt. For eksempel kan to personer spise en treretters middag på en god restaurant for cirka 200 DKK, og en kop kaffe koster omkring 15 DKK. Den kollektive transport består af tre metrolinjer, masser af busser, sporvogne, S-toge og endda en kabelbane samt nogle færger, den billigste enkeltbillet koster omkring 7 DKK og gælder i 30 minutter. Taxierne kører for et startgebyr på cirka 12 DKK og en kilometertakst til 8 DKK.

LÆS OGSÅ: 7 oplevelser i Prag du ikke vil gå glip af

Hoteller i Prag

Mangler du et sted at sove? På hoteller i Prag kan du læse mere om byens forskellige kvarterer og sammenligne pris, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.