Kort

Fly til Nice

Nydelige Nice

Cote d’Azur er solsøgernes paradis. Hvis du vil have glamour på rivieraen, skal du tage at bestille et fly til Nice og nyde en af de livligste og mest luksuriøse byer på kysten.

Kulturgribbe vil elske seværdighederne i Nice fra den russisk-ortodokse katedral til Chagall og Matisse-samlingerne, de gamle kirker og de romerske ruiner. Den gamle by er fuld af små romantiske gader og stræder fyldt med blomster og madmarkeder, der forfører sanserne.

Madelskere vil også føle sig rigtig godt til rette. I Nice er gastronomi en kunstart med Michelin-restauranter, smarte små bistroer og familieorienteret fransk mad, som tilbyder mange fristende lækkerier. Barer og natklubber er stederne, hvor de rige og smukke tager hen for at blive set.

Undgå al den glamourøse pomp og pragt ved at tage et smut uden for byen. Tag på cykeltur eller en snoet vandretur op ad et af de nærliggende bjerge. En svømmetur i det fantastiske azurblå vand er altid en afslappende mulighed, selvom strandene i Nice mest består af småsten!

Din sidste dag behøver heller ikke skuffe. Nice Lufthavn har fantastiske modebutikker og restauranter, som serverer lækre måltider, der kan nydes på farten eller i restauranten. Der er også masser af barer, så du kan nå at få den sidste cocktail. Vil du tjekke din e-mail? Der er trådløst internet i hele Nice Lufthavn, så du kan altid få adgang.

Find hotel i Nice

Hotel i Nice

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Nice

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Nice: Nice.
Gulf Air, SkyUp Airlines, transavia, Nouvelair, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer og Laudamotion flyver alle direkte til Nice.
Den billigste måned at flyve til Nice i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.