Kort

Fly Billund - Dublin

Flyinformation Billund til Dublin

Laveste returpris sidste måned

kr. 372

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1023 kilometer

3 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Dublin

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per maj 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Dublin

Den bedste rute fra Billund til Dublin afhænger lidt af, hvordan du prioriterer tid i forhold til pris. De hurtigste Billund – Dublin ruter er med British Airways via London Heathrow på ned til 4 timer, 25 minutter, Lufthansa via Frankfurt på ned til 4 timer, 30 minutter og KLM via Amsterdam på ned til 4 timer, 50 minutter. De billigste er ofte med Norwegian via Oslo på ned til 6 timer, 15 minutter og SAS via København på ned til 6 timer, 5 minutter.

Afgangsterminalen

Det øjeblik, man træder ind i terminalbygningen i Billund Lufthavn, finder man check-in og bagage dropoff. I Square Café & Kiosk kan man købe varme og kolde mad- og drikkevarer, mens der efter security er yderligere end håndfuld spisesteder samt fem forskellige butikker. Der er gratis wifi i hele terminalen.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Dublin Lufthavn ligger 12 kilometer nord for centrum. Der er flere ekspresbusser, som kører til populære centrale destinationer. Det tager normalt omkring 25 minutter til centrum og koster €6-€7 (45-52 kroner). Der er også et par offentlige busser, som kører til centrum. Til €3,30 (25 kroner) er de billigere, men med de mange ekstra stop tager turen også et kvarter længere. Vær også opmærksom på, at de offentlige busser ikke giver byttepenge. Hvis du selv vil køre til centrum eller andre destinationer, kan du leje bil i Dublin Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Dublin

Pas skal medbringes og være gyldigt under hele opholdet i Irland.

Praktiske oplysninger om Dublin

Dublin er ikke så billig, som den har været, men den er stadig billigere end Danmark! Mad på restauranter er mindst 10 % billiger end sammenlignelige restauranter i Danmark, alkohol lidt billigere og ikke-alkoholiske drikkevarer 35 – 40 % billigere.

Der er masser af hoteller og hostels i Dublin, så det er ofte muligt at finde gode tilbud, uanset hvilken type overnatning du helst vil have.

Dublins klima minder meget om det danske. Sommeren er næsten ens, dog med lidt lavere badevandstemperaturer, mens vintrene som regel er mildere.

Dublin er en time efter Danmark.

Læs mere om Dublin

Top 10 ting at lave i Dublin

Hotel i Dublin

Søg efter hotel i Dublin og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.