Kort

Fly til Dublin

<

Sådan finder du billige flybilletter til Dublin

Hvis du ikke gider klikke gennem dag efter dag for at finde de billige flybilletter til Dublin, kan spare masser af tid ved at bruge funktionen månedssøgning. Den giver dig mulighed for at se priser på flybilletter til Dublin over alle dage på en hel måned på én gang frem for at skulle klikke og tjekke én dag ad gangen. Fra de jyske lufthavne giver det samtidig et lynhurtigt overblik over hvilke dage, der overhovedet er gunstige flykombinationer.

Danske lufthavne med direkte fly til Dublin

Hvis du kun vil flyve direkte til Dublin, er København Lufthavn den eneste i Danmark med en fast rute. Der går flere fly hver dag.

Hvis du bor i det jyske og helst flyver fra en af Jyllands lufthavne, kan du nemt sammenligne priser på de forskellige lufthavne og rejsedatoer. Den hurtigste og billigste løsning fra Jylland varierer meget mellem især Aalborg, Aarhus og Billund.

Den direkte rejse fra København til Dublin tager 2 timer, 15 minutter. Fra både Aalborg, Aarhus og Billund er der jævnligt mulighed for at komme til Dublin med en samlet rejsetid på under fire timer.

Flyselskaber, der flyver til Dublin fra Danmark

Norwegian, Ryanair og SAS flyver alle direkte fra København til Dublin. De indirekte rejser giver dog også mulighed for at flyve med en række forskellige nationale flyselskaber. Se en komplet oversigt over dem her.

Lufthavne i Dublin

Dublin Lufthavn

Dublins eneste lufthavn er den suverænt mest travle i Irland. Den ligger cirka 13 kilometer nord for centrum og er den eneste lufthavn i nærheden. Den næst nærmeste lufthavn ligger faktisk i Nordirland, Belfast Lufthavn.

Der går busser fra Dublin Lufthavn til centrum på 20-30 minutter. De fleste kører fra busstop uden for Terminal 2, som dog kun er 5-10 minutters gang fra terminal 1. Som den eneste lufthavn inden for mere end 150 kilometer er Dublin Lufthavn også den nærmeste vej til store dele af Irland. Lej bil i lufthavnen, hvis du vil have størst mulighed for at komme hurtigt omkring.

Hvornår er det bedst at tage til Dublin?

Dublin er mest populær om sommeren, når temperaturerne er højest. Den populære Dublin Irish Festival fejrer hvert år i slutningen af juli eller starten af august alt, der er irsk lige fra sport, musik og dans til øl, whiskey og kulturhistoriske aktiviteter. Danske historieinteresserede vil sikkert også finde interesse i den årlige Clontarf Viking Festival i juni.

Selvom temperaturerne begynder at falde, topper hotelpriserne i Dublin i september. Det skyldes givetvis blandt andet, at Dublins efterår er spækket med spændende festivaller. I løbet af den travle måned bliver der fejret teater, musik, kunst og meget mere – sågar også en farverig Oktoberfest!

Hvis du gerne vil have lidt af de lune temperaturer uden at skulle dele den med alt for mange andre turister, er foråret den bedste årstid at besøge Dublin.

Hvordan er vejret i Dublin?

Dublins årstider minder en del om de danske. Særligt sommeren er meget ens med stort set identiske temperaturer og nedbørsmængder. Vinteren er til gengæld markant mildere, da havstrømmene holder temperaturerne oppe. I gennemsnit er december, januar og februar omkring fem grader varmere i Dublin end i Danmark. Der falder dog også mere regn.

Attraktioner og oplevelser i Dublin

Dublin er en forholdsvis lille hovedstad med masser af gode grunde til at komme på besøg. Selvom vi i Danmark påstår at hygge er unikt dansk, så er Dublin netop på grund af sin stemning blevet kaldt for ”verdens største landsby”.

Nogle af de mest populære ting at foretage sig i byen er for eksempel at mærke den stærke pubkultur. Er du af sted om vinteren med lidt for lidt tøj, kan du varme dig på flere pubs foran pejs med varm whisky. Er du ikke til alkohol, serveres der naturligvis også varm chokolade.

Selvom du lader dig omhylle af hygge, er der flere verdensberømte attraktioner at se. Guinness Storehouse, Dublin Slot, St. Patrick’s Cathedral og shopping-gågaden Grafton Street er bare en lille håndfuld af de mest centrale attraktioner.

Dublin er også en af de mest literære byer i verden. Ikke nok med at utallige berømte forfattere som James Joyce, Samuel Beckett, Bram Stoker, George Bernard Shaw og Jonathan Swift kom fra byen, men der er også museer, bygninger og sågar pubcrawls dedikeret til at hylde forfatterskaren.

Inspiration

Rejseguide til Dublin

Irlands 5 smukkeste road trips

Steder at bo

Find hotel i Dublin

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Dublin

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Dublin: Dublin.
Delta, KLM Cityhopper, Transavia France, Oman Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand og Air Namibia flyver alle direkte til Dublin.
Den billigste måned at flyve til Dublin i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.