Kort

Fly til Zürich

Opdateret oktober 2017 

Find billige flybilletter til Zürich Lufthavn
Flyv direkte fra Danmark til Zürich hver dag hele året på knap to timer. Med Skyscanners søgefunktion finder du hurtigt den billigste flybillet til Zürich Lufthavn, som cirka koster 400-600 DKK.

Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Vælger du 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Zürich.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Zürich
Ofte er billetten billigere jo tidligere, du bestiller den, og med Skyscanners Prisagent slipper du for at overvåge markedet, det klarer vi nemlig for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende billetpriserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har lavet din rejsesøgning, skal du bare klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig. 

Danske lufthavne med flyforbindelse til Zürich Lufthavn
Året rundt kan du flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Zürich. Du kan selvfølgelig også flyve fra en af Jyllands lufthavne til Zürich med en mellemlanding undervejs. 

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Zürich Lufthavn
SAS og Swiss flyver begge direkte fra København til Zürich.

Se også: Flyselskaber som flyver til Zürich

Zürich Lufthavn
Lufthavnen ligger under 15 km nord for centrum og tilbyder to timers gratis wi-fi. Terminalerne eller Gates A og B/D ligger i forlængelse af hinanden, mens Gate E ligger en kort gåtur fra de andre og er forbundet med Skymetro. Der er både butikker og spisesteder i terminalerne og i Airport Center, som er åbent for alle. Fly fra København lander normalt i ankomstområde 1. 

Lufthavnen har sin egen overdækkede busstation, landets travleste, hvorfra der kører mange forskellige busser til centrum og andre destinationer. Du kan også tage både tog og sporvogne fra lufthavnen under Airport Centret, fx kører sporvogn nr. 10 mindst hvert kvarter til centrum og Zürich banegård. Når du har købt en billet i en automat i ankomstområdet, kan du bruge den til alle offentlig transportmuligheder. Taxier holder udenfor ankomstområde 1 og 2, og en køretur til centrum koster cirka 400 kroner. Du kan også leje en bil i Zürich Lufthavn, udlejningsfirmaerne er samlet i stueetagen i Airport Centret.

Bedste rejsetid
Højsæsonen er uden tvivl om sommeren, hvor det er varmest, men det er også tiden for mest regn, så husk en paraply. Hvis du ikke er kuldskær er både forår og efterår også rigtig gode tidspunkter at besøge Zürich, hvor der er færre turister og derfor ofte billigere overnatningsmuligheder. 

Vejret i Zürich
Vejret i Zürich ligner meget det danske, dog får byen en del mere regn end Danmark generelt. Til sammenligning får Zürich i gennemsnit over dobbelt så meget regn som København i løbet af et år, og det meste falder i sommermånederne. Om vinteren ligger den gennemsnitlige temperatur normalt omkring frysepunktet, mens den om sommeren er knap 20 grader.

Attraktioner og seværdigheder i Zürich
Zürich er den største by i Schweiz og landets økonomiske centrum med mange smukke historiske bygninger og omgivet af bjertagende natur. Den gamle bydel rummer de fleste seværdigheder som de gamle kirker Grossmünster og Fraumünster. Byen har også flere gode museer fx Kunsthaus eller landets største historiske museum Landesmuseum. Er du til eksklusiv shopping, skal du tage til Bahnhofstrasse, der er kendt som en af verdens dyreste butiksgader. Zürich Zoo er en populær udflugt for hele familien, og har du tiden til det, må du ikke snyde dig selv for en tur til Rheinfall, Europas største vandfald, cirka 40 minutters kørsel nord for Zürich.

Attraktioner:
Grossmünster
Fraumünster
Landesmuseum
Kunsthaus
Bahnhofstrasse
Rietberg Museum
Zürich Zoo
Den kinesiske have
Niederdorf
Beyer Watch Museum
Rote Fabrik
Schauspielhaus
Opernhaus

Hoteller i Zürich
Mangler du et sted at sove i Zürich? Med Skyscanners søgefunktion kan du hurtigt sammenligne fx priser og beliggenhed, find hoteller i Zürich.

Flere tips

På vandring i Alperne: 8 bjergtagende vandreture i Alperne

13 af Europas mest romantiske byer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Zürich

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Zürich: Zürich.
Gulf Air, Oman Air, Chair Airlines, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Azul Airlines, germanwings og Thai Airways flyver alle direkte til Zürich.
Den billigste måned at flyve til Zürich i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.