Kort

Fly til Rusland | Billige flybilletter

Fly til Rusland

Besøg verdens største land

Rusland er næsten dobbelt så stort som hele Europa, som landet selv er en stor del af. Resten af landet strækker sig hele vejen til langt øst for Kina og Japan.

Derfor kan fly til Rusland være en skøn lang weekend med Moskvas balletter, teatre, historiske bygninger og Røde Plads eller Skt. Petersborgs Vinterpaladset, Eremitagemuseet, Issak-katedralen, broer og kanaler.

Hvis du har længere tid, kan du opleve nogle af Ruslands mange naturskønne områder. Sibirien er benhårdt at leve i, men en fantastisk turistdestination. Her ligger verdens dybeste sø, Bajkal, med flere end 3.000 plante- og dyrearter, hvoraf størstedelen ikke findes andre steder i verden. Lige så unik er Europas største sø, Ladoga, tæt på den finske grænse. Her lever Ladoga-sælen som det eneste sted i verden.

Den russiske natur når også uanede højder med Uralbjergene, som danner den naturlige skillevæg i den nordlige del af grænsen mellem Europa og Asien. Her kan man enten nyde landskabet på afstand eller tage på skitur!

Det kan tit blive koldt i mange dele af Rusland, men så er det godt, at russerne forstår at lave vodka og shchi-suppe, som man kan varme sig på.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.