Kort

Fly fra Billund til Moskva

Flyinformation Billund til Moskva

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.144

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1774 kilometer

4 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Moskva Vnukovo, Moskva Sheremetyevo, Moskva Domodedovo og Moskva Zhukovsky

4 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2018

Flyselskaber og flyruter, der flyver fra Billund til Moskva

Når du skal finde fly fra Billund til Moskva, skal du holde godt øje med om mellemlandingen er lang eller kort. Den optimale flyrejse Billund - Moskva tager ml. 7-8 timer, mens du med en lang mellemlanding kan få en samlet rejsetid på 18-23 timer! Så hold godt øje, for prismæssigt er det nogenlunde det samme. De mest oplagte ruter er: med Air Baltic med et enkelt stop i Riga, så ruten altså bliver Billund-Riga, Riga-Moskva. Eller med Lufthansa, med enkelt stop i Frankfurt, dvs flyruten bliver Billund-Frankfurt, Frankfurt-Moskva. Hold som nævnt godt øje med samlede rejsetid, så du booker en rejse med kort ophold i ved flyskifte.

Afgangsterminalen Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Året rundt er der busforbindelser til og fra bl.a. Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra Billund centrum.

Der er tidsubegrænset, gratis Wi-Fi i Billund Lufthavn, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor du kan få noget at spise, og købe aviser, blade, eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Ankomst til Moskva - transport til Moskva bymidte

De fleste fly til Moskva lander i Sheretyevo (SVO) lufthavn. Den ligger ca. 29 km nordvest for Moskvas bymidte. Der findes også to andre lufthavne tæt på byen. Den ene er Domodedovo (DME) , ca. 42 km fra Moskva, og Vnukovo (VKO), ca. 28 km udenfor bymidten.

Fra alle tre lufthavne kan du benytte det hurtige Aeroexpress-tog når du skal ind til Moskvas midtby. Turen fra lufthavn til city tager mellem 35-45 minutter og koster 470 RUB (51 kr.), hvis du køber billetten på stationen. Køber du billetter i forvejen på nettet, koster turen og 420 RUB (45 kr.) Samme pris for turen fra alle tre lufthavne.

Du kan også benytte alment tog og metro. Det koster ca. ca. 100 RUB (11 kr.), og både ved metro og tog, er det gratis at tage kufferter med.

Visumpligt til Rusland? Pas?

Ja, du skal have både et gyldigt pas, samt et indrejsevisum, for at kunne rejse ind i Rusland. Du får et visa ved at henvende dig til den russiske ambassade i Danmark. Du finder al relevant information om hvordan du søger visum, på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Du skal afgive fingeraftryk for at få et visum, og du skal påregne at det tager mellem 5-10 dage at få lavet. Visum gælder kun for én rejse, og har en varighed på 30 dage. Du får kun visum, hvis du kan fremvise en gyldig forsikringspolice fra dit forsikringsselskab, på engelsk. Har du ikke en engelsk udgave, så bed dit forsikringsselskab om at fremsende en til dig.

Sådan kommer du omkring i Moskva

Trafikken og menneskemylderet - og det fremmede alfabet for en dansker - gør det vigtigt at du ved, hvordan du nemmest kommer omkring i denne sprudlende metropol. Heldigvis er Moskva Metro både moderne og velfungerende, og samtidigt den nemmeste og billigste måde at komme omkring på. Tip: Køb et multi-turkort til den offentlige trafik. Denne type billet hedder Tediniy, og koster ca. 65 kr, for 20 ture. Billetten gælder både for rejser med metro, monorail, sporvogn og bus. Det sparer dig en masse tid og bøvleri med penge og takster. Du kan også køre med taxi i Moskva, men den tætte trafik kan indimellem gøre sådan en tur ganske langtrukken.

Hotel i Moskva

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i Moskva kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

Læs mere om Moskva - få gode rejsetips til oplevelser:

Top 10 ting at opleve i Moskva

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.