COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder 10 af de bedste danske rejseblogs

Alle artikler

10 af de bedste danske rejseblogs

Se de bedste danske rejseblogs, se lækre fotos, læs spændende rejsehistorier, se budgetter - og få de allerbedste rejsetips direkte fra andre danske rejsende!

Èn ting er hvad der står i rejsebrochurerne – noget helt andet hvad du får af fantastiske rejsetips fra folk der har været der hvor du vil hen – og som ikke er ude på at sælge dig noget. Skyscanner giver dig her 10 af de bedste danske rejseblogs, for:

Hvad er bedre end at nyde en kop kaffe mens du surfer rejseblogs, drømmer og planlægger?

1. Opdagelse.dk

Opdagelse.dk er kåret til Danmarks bedste rejseblog 2016. Her finder du anmeldelser, beskrivelser, fotos og tips, og det gælder tips til road trips i USA og Australien, og tips lige fra at finde den bedste kringle i Sverige, til hvordan du klarer varmen i Dubai!

Fra lækre kager i Göteborg til…

…marinaen i Dubai!

2. OnTrip.dk

Maria, Annette og Tore står bag rejsebloggen OnTrip, en blog med kant, for her finder du tre rejsende der ikke er bange for at have en mening om deres oplevelser. Her er spændende og personlige rejsebeskrivelser fra næsten 60 lande og 6 kontinenter.

3. A World to Explore

Bloggeren Tine byder på masser af gode råd – også til dig der gerne vil rejse alene. Skal du ud på backpacker drømmeturen, så finder du superpraktiske og anvendelige tips her, om alt lige fra den bedste rygsæk, visa m.m.

Læs mere: Solo rejser: 10 tips til dig der planlægger at rejse alene

4. Depart Deux

Parret Nikoline og Toke skriver både om deres rejser, men også om livet hjemme i København. Det er en personlig mail med en varm tone, og her er fantastiske fotos – så du skal lige passe på du ikke ender en smule misundelig. Brug den følelse til at få gang i rejsesparegrisen!

5. Shinimichi

Tvillingesøstrene Sheena og Michelle skriver levende om at rejse i Norden. Bloggen er skrevet på engelsk så dem der rejser til Norden udefra kan følge med – og her er masser af smukke fotos.

Læs mere: De 12 smukkeste steder i Norges natur

6. Forstadsnomade

At rejse med børn kræver lidt ekstra planlægning, men er samtidigt en fantastisk oplevelse som familie. Følg med på Forstadsnomade, her finder du artikler, tips og gode råd om det at rejse med børn.

7. Just Browsing

Parret Nicolai og Malene kalder sig selv for digitale nomader – og så er de glade for “slow travelling” – dvs. de har gjort det til en kunst at rejse langsomt, og dermed fordybe sig i de steder de besøger, og opnå god kontakt med lokalbefolkningen. Det betyder at DU her kan komme rigtigt tæt på mange destinationer, særligt i Asien.

8. Danish Adventurer

Bettina Arknaes oplever verden sammen med sin familie – det kræver overblik, og du finder her på bloggen – udover alt det spændende! – nogle virkeligt brugbare rejsebudgetter til adskillige destinationer. Perfekt når du skal planlægge din egen rejse. Bettina har i øvrigt et personligt rejsemål: At besøge 200 UNESCO destinationer – og hun er godt på vej!

9. Dagbog fra Japan

Inger-Marie bor i Japan – et smukt land der dog kan opleves lidt svært at komme ind på livet af – derfor er det skønt at følge Inger-Marie inden en evt. rejse til Japan, for her får du insider viden om japansk kultur, traditioner, historie – og hvordan man begår sig blandt japanerne. Inger-Marie’s blog er dejligt personlig, her er smukke fotos, og du kommer helt tæt på Japan her.

Læs mere: Japan på budget! Sådan gør du: få gode tips og se video

10. Backpackerne.dk

Camilla og Mads drøner rundt i verden som backpackere – hvis ikke det var fordi de er så gavmilde med gode råd, rejsebudgetter og rejseguides, kunne man egentligt godt ende med slet ikke at kunne lide dem – af bare misundelse 🙂 Men her er flotte fotos og rejseinspiration nok til at du alligevel “tilgiver” dem – og forhåbentligt inspireres nok til selv at komme afsted. Følg med på Backpackerne’s instagram lige her.

Husk: Det er ikke hvor eksotisk dit rejsemål er, der afgør om du oplever noget når du rejser – rejs med åbent sind, så oplever du noget overalt!

 

Find billige flybilletter til hele verden

Find hotel/hostel/lejlighed i hele verden

Få flere rejsetips og mere inspiration:

Skyscanner guide: Sådan finder du de billigste flybilletter – bl.a sidste-minuts flybilletter

Sådan sammensætter du din egen charterferie eller pakkerejse!

Tips: At rejse kun med håndbagage – spar tid og penge

*Offentliggjort oktober 2016. Priserne er korrekte på dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.