Fly fra Rom til Sicilien

Flytilbud fra Rom til Sicilien

Leder du efter billige billetter fra Rom til Sicilien eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Rom til Sicilien

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 194, Palermo
Billigste måned at flyve imaj
Gennemsnitlig flyvetid1 time og 15 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraRom Fiumicino
Mest populære flyselskaberITA Airways

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Rom til Sicilien, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 194 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Sicilien på kr. 851.
Den billigste måned at flyve fra Rom til Palermo Lufthavn er normalt maj. Den billigste måned at flyve fra Rom til Trapani Birgi Lufthavn er normalt maj. Den billigste måned at flyve fra Rom til Comiso Lufthavn er normalt juli. Og den billigste måned at flyve fra Rom til Lampedusa Lufthavn er normalt juli.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Rom til Sicilien den onsdag den 29. maj 2024.
Rom Fiumicino Lufthavn tilbyder direkte fly til Sicilien.
Hvis du flyver fra Rom, er Palermo den billigste by i Sicilien, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Palermo, er i øjeblikket Palermo.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Rom og Sicilien er 1 time og 14 minutter.
Mest populære fly