Kort

Fly Billund - Rom

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Rom
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Rom

Laveste returpris sidste måned

kr. 526

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1569 kilometer

4 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Rom Fiumicino og Roma Ciampino

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Rom: Rom Fiumicino og Roma Ciampino.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Rom er kr. 526. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
4 t 0 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Rom.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Rom.

Opdateret marts 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Rom

Ryanair er i øjeblikket det eneste flyselskab, som flyver direkte mellem Billund og Rom, og de flyver kun direkte på ruten i sommerhalvåret, normalt tirsdag, torsdag og lørdag.

Skal du rejse en anden dag eller i vinterhalvåret, skal du altså skifte fly undervejs. Du kan for eksempel rejse med Brussels Airlines til Rom via Bruxelles eller tage med KLM via Amsterdam på 4-5 timer.

Afgang fra Billund Lufthavn

Når du skal flyve fra Billund til Rom, kan du bruge en af de offentlige busser for at komme til lufthavnen, som er forbundet med byer som Århus, Kolding og Esbjerg. Du kan selvfølgelig også selv køre til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum.

Ved hovedindgangen har du mulighed for at købe lidt af hvert i kiosken. I terminalen kan du også surfe løs på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og prøve en massagestol, hvis du da ikke fortrækker at slappe af i King Amlet Lounge. Her får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK. Efter sikkerhedskontrollen kan du stille sulten med gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Ankomst i Rom

Når du flyver fra Billund til Rom med Ryanair, lander du i den relativt lille Ciampino Lufthavn, som ligger cirka 15 km sydøst for centrum og hovedsagligt benyttes af lavprisselskaber. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i både ankomst- og afgangsterminalerne. Det største udvalg af både spisesteder og butikker ligger i afgangsområdet, men det er også muligt at tanke op på både mad og drikke med mere efter ankomst.

Der kører flere busser til og fra lufthavnen. Busserne stopper foran afgangsområdet. En bustur til centrum varer knap en time og koster cirka 30 DKK. Du kan også tage en taxi, de holder foran ankomstområdet. Turen til centrum tager 35-50 minutter afhængig af trafikken og koster 200-300 DKK. Biludlejningsfirmaerne er samlet mellem Parkeringsplads 6 og 8, som ligger i udkanten af lufthavnen. Der kører jævnligt gratis lufthavnsbusser mellem terminalbygningen og udlejningscentret.

Generel information om at flyve fra Billund til Rom

Hvis du har et gyldigt, dansk pas, kan du rejse uden visum i op til 90 dage i Italien. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Hvad kan du forvente i Rom

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Billund og den italienske hovedstad. Roms sommer er meget varm og tør med cirka 30 grader. Januar er den koldeste måned med en dagstemperatur typisk omkring 10 grader. Der falder nogenlunde samme mængde nedbør i de to byer, og i Rom hovedsagligt som regn, særligt i efteråret.

De bruger euro i Italien, og i hovedstaden kan du ofte spare 15-20 procent på indkøb og fornøjelser som at spise ude. En treretters middag for to på en god restaurant koster i snit mindre end 400 DKK, og du kan let finde en kop kaffe for under 10 DKK. En enkeltbillet til byens metro, busser, sporvogne, toge og trolleybusser koster knap 12 DKK og er gyldig i 100 minutter og kan bruges flere gange. Taxierne er rimeligt effektive og kører for en kilometerpris på cirka 10 DKK med et startgebyr på cirka 30 DKK.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste gratis oplevelser i Rom

Hoteller i Rom

Du kan også bruge Skyscanner, hvis du mangler overnatning i Rom. På hoteller i Rom kan du læse om byens forskellige kvarterer, sammenligne priser og beliggenhed og bestille dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.