Kort

Fly til Budapest

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Budapest Lufthavn
Du kan flyve direkte fra Danmark til Budapest Lufthavn stort set dagligt året rundt. Med Skyscanners søgefunktion finder du hurtigt den billigste flybillet til Budapest Lufthavn, som du kan få helt ned til cirka 100-200 DKK. En direkte tur fra Danmark tager omtrent 2 timer.

På Skyscanner kan du søge på den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I din rejsesøgning skal du bare klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ og enten klikke på ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag. 

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Budapest
Ofte er billetten billigere jo tidligere, du bestiller den, og med Skyscanners Prisagent slipper du for at overvåge markedet, det klarer vi nemlig for dig, helt gratis. Prisagenten sammenligner hele tiden billetpriserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har lavet din rejsesøgning, skal du blot klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig. 

Danske lufthavne med flyforbindelse til Budapest Lufthavn
Hele året kan du flyve direkte fra København og Billund til Budapest Lufthavn.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Flyselskaber som flyver til Budapest Lufthavn
Norwegian flyver direkte fra København til Budapest Lufthavn, mens Ryanair flyver direkte fra både København og Billund til Budapest.

Se også: Flyselskaber som flyver til Budapest 

Budapest Lufthavn
Budapest Lufthavn ligger omtrent 20 km sydøst for centrum og tilbyder to timers gratis wi-fi. Terminalbygningen er opdelt i henholdsvis Terminal 2A og 2B, men du kan let gå fra den ene til den anden. Terminalerne er adskilt af SkyCourt, der har de fleste butikker, restauranter, barer, hæveautomater osv. Herfra er der god udsigt til landingsbanen, så der er masser at kigge på, mens du venter på dit fly. Der er rig mulighed for at købe toldfri varer, souvenirs, tøj, elektronik og meget andet i butikkerne, og der er også et bredt udvalg af mad samt drikkevarer, heriblandt økologiske ungarske retter. Lufthavnen rummer også flere eksklusive lounges, hvor rejsende kan nyde diverse drikkevarer, snacks, læsestof, tidsubegrænset wi-fi med mere. Alle passagerer kan købe adgang på stedet.

Til og fra lufthavnen er der gode transportmuligheder, uanset om du ønsker at leje dit eget køretøj, benytte det offentlige netværk af metro, busser og tog eller hoppe i en taxi. I dagtimerne kører bus 200E til/fra lufthavnen og har forbindelse til bl.a. Köbánya-Kispest metro station, hvor line M3 kører. Om natten kører bus 900 mellem lufthavnen og Syd Pest busstation. Derudover kører bus 100E fra morgen til aften mellem lufthavnen og den centrale metrostation Deák tér. Biludlejningsfirmaerne er samlet i Skycourt. Læs mere om billeje i Budapest Lufthavn og find din foretrukne lejebil.

Bedste rejsetid
Sommeren er højsæson, men der er altid mange gode oplevelser i Budapest. I juli og august er Operaen og mange butikker lukket pga. varmen, men det er også i august at den kæmpestore rockfest Sziget Festival finder sted. Julen er også en populær årstid for turister, der nyder det store julemarked og hyggelige traditioner.

Vejret i Budapest
Budapest har som Danmark fire årstider, men sommeren er varmere, end vi er vant til, og temperaturer omkring de 30 grader er ikke unormalt. Omvendt er vinteren koldere med nattemperaturer ofte ned omkring -10 grader. Det regner rimeligt jævnt hele året.

Attraktioner og seværdigheder i Budapest
Ungarns hovedstad er fortryllende smuk, særligt om aftenen når alle de historiske bygninger lyser op i mørket på hver sin side af Donaufloden. Budapest er fuld af historiske og arkitektoniske seværdigheder og byder også på mange spændende museer og kulturelle oplevelser som teater, opera og rockkoncerter. Er du vild med shopping vil Budapest heller ikke skuffe, her kan du købe det meste lige fra unikke antikviteter til det sidste nye fra de store designerbrands. Og trænger du til lidt afslapning, kan du med fordel drage mod en af de omkring 15 offentlige spaer med varme og kolde bassiner med forskellige mineraler, prøv fx Hotel Gellért, Széchenyi eller Rudas Spa. Bliver du lækkersulten er Budapest tilmed kendt for sine mange hyggelige konditorier!

Attraktioner:
Parlamentet (Országház)
Det kongelige palads (Királyi palota)
National Gallery
Andrássy út (shoppinggade)
Statsoperaen
Fiskerens Bastion (Halászbástya)
Mathiaskirke
Kædebroen (Széchenyi Lánchíd)
Heltepladsen (Hösök tere)
Budapest Zoo
Botanisk Have
Vajdahunyad Slot
Margaret ø
Synagogen
Gellért-bakken

Læs mere i Skyscanners Rejseguide til Budapest og De 10 bedste ting i Budapest

Hoteller i Budapest
Hvis du mangler et sted at overnatte i Budapest, kan du hente hjælp på Find hotel i Budapest, hvor du kan læse mere om byens kvarterer og bl.a. sammenligne priser og beliggenhed.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Budapest

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Budapest: Budapest.
Delta, KLM Cityhopper, Transavia France, KLM, Singapore Airlines, Danish Air Transport, Shanghai Airlines og Kenya Airways flyver alle direkte til Budapest.
Den billigste måned at flyve til Budapest i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.