Fly fra Milano til Sicilien

Flytilbud fra Milano til Sicilien

Leder du efter billige billetter fra Milano til Sicilien eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Milano til Sicilien

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 224, Trapani
Billigste måned at flyve ijuni
Gennemsnitlig flyvetid1 time og 50 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraMilano Bergamo
Mest populære flyselskaberITA Airways

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Milano til Sicilien, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 224 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Sicilien på kr. 974.
Den billigste måned at flyve fra Milano til Trapani Birgi Lufthavn er normalt juni. Den billigste måned at flyve fra Milano til Palermo Lufthavn er normalt juni. Den billigste måned at flyve fra Milano til Pantelleria Lufthavn er normalt juni. Og den billigste måned at flyve fra Milano til Lampedusa Lufthavn er normalt juli.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Milano til Sicilien den mandag den 3. juni 2024.
Milano Bergamo Lufthavn og Milano Malpensa Lufthavn tilbyder begge direkte fly til Sicilien.
Hvis du flyver fra Milano, er Trapani den billigste by i Sicilien, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Trapani, er i øjeblikket Trapani Birgi.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Milano og Sicilien er 1 time og 50 minutter.
Mest populære fly