Sammenlign billeje i Blackpool

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Blackpool – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 28. April 2015.

Blackpool er med 142.000 indbyggere det nordvestlige Englands fjerdestørste by. Der er dog ikke voldsomt mange muligheder for at leje bil i byen, så det kan være en stor fordel at søge efter lejebil på Skyscanners søgemaskine. Her sammenligner vi nemlig priser fra de forskellige udbydere, så hvis du står og skal bruge en bil en dag, hvor én udbyder er løbet tør, tjekker vi automatisk alternativerne for dig. Det nemmeste sted at finde udlejningsbil – i særdeleshed hvis du har brug for en specifik biltype – er ved lufthavnen et par kilometer syd for centrum.

Blackpool er lille nok til ikke at have alt for voldsom trafik på almindelige hverdage - men det er naturligvis værd at undgå myldretiden i hverdagene mellem 7 og 9:30 og 16 og 18:30. Eksempelvis anbefales det for folk, der tager kørekort at undgå myldretiden, og hvis man ikke kender byen og vejene, kan turister udefra og nye bilister opleve nogle lignede vanskeligheder. Blackpool er samtidig stor nok til nogle gange at have større vejarbejde, flere store årlige begivenheder og varme sommerdage, hvor folk kommer fra nær og fjern for at tage til stranden. På disse tidspunkter kan det nogle gange føles som om, man er i Londons trafik og ikke i en mindre storby, så tjek eventuelt lokalavisen for lokale events og vejrudsigter.

Blackpool har en aflang form med parkeringspladser spredt ud over hele byen, særligt langs kyststrækningen mod det Irske Hav, hvor stranden og promenaden lokker mange til. Med nogle af de største parkeringspladser i hele Storbritannien bør det dog ikke være et problem at finde en plads, heller ikke på en varm og solrig sommerdag. Priser varierer afhængig af, om du vil parkere ved den mest populære strand eller er parat til at gå lidt og naturligvis også efter, hvor længe du har brug for at parkere. De fleste steder koster 3 timer mellem £3,5 og £5.

Blackpool strækker sig flere kilometer i nord-/sydgående retning, og den flotte kystlinje fortsætter mange kilometer i begge retninger ud ad byen, så selv hvis du ikke har planer om at bevæge dig langt ud ad byen, kan der være fordel i at leje bil. Du kan sagtens bo centralt og komme til stranden uden bil, men med bil er der væsentligt flere muligheder at vælge imellem uden at skulle vente på busser ud og hjem.

Strandene er Blackpools mest populære turistattraktion, men nærområdet er også rigt på andre oplevelser. Det bogstavelig talt eventyrligt smukke Lake District (området spiller en væsentlig rolle i flere eventyr og digte inklusive Beatrix Potters fortællinger om Peter Kanin) er mindre end en times kørsel mod nord. Hvis du søger en helt anden stemning, kan du på fem kvarter komme til fire af verdens største fodboldklubbers hjemmebaner – Liverpool og Everton i Liverpool samt Manchester United og Manchester City i Manchester. I endnu kortere afstand kan du også opleve nogle af de mest charmerende kystbyer i Fleetwood 25 minutter mod nord og St. Anne’s 20 minutter mod syd.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.