Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Blackpool - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Blackpool – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 28. April 2015.

Blackpool er med 142.000 indbyggere det nordvestlige Englands fjerdestørste by. Der er dog ikke voldsomt mange muligheder for at leje bil i byen, så det kan være en stor fordel at søge efter lejebil på Skyscanners søgemaskine. Her sammenligner vi nemlig priser fra de forskellige udbydere, så hvis du står og skal bruge en bil en dag, hvor én udbyder er løbet tør, tjekker vi automatisk alternativerne for dig. Det nemmeste sted at finde udlejningsbil – i særdeleshed hvis du har brug for en specifik biltype – er ved lufthavnen et par kilometer syd for centrum.

Blackpool er lille nok til ikke at have alt for voldsom trafik på almindelige hverdage - men det er naturligvis værd at undgå myldretiden i hverdagene mellem 7 og 9:30 og 16 og 18:30. Eksempelvis anbefales det for folk, der tager kørekort at undgå myldretiden, og hvis man ikke kender byen og vejene, kan turister udefra og nye bilister opleve nogle lignede vanskeligheder. Blackpool er samtidig stor nok til nogle gange at have større vejarbejde, flere store årlige begivenheder og varme sommerdage, hvor folk kommer fra nær og fjern for at tage til stranden. På disse tidspunkter kan det nogle gange føles som om, man er i Londons trafik og ikke i en mindre storby, så tjek eventuelt lokalavisen for lokale events og vejrudsigter.

Blackpool har en aflang form med parkeringspladser spredt ud over hele byen, særligt langs kyststrækningen mod det Irske Hav, hvor stranden og promenaden lokker mange til. Med nogle af de største parkeringspladser i hele Storbritannien bør det dog ikke være et problem at finde en plads, heller ikke på en varm og solrig sommerdag. Priser varierer afhængig af, om du vil parkere ved den mest populære strand eller er parat til at gå lidt og naturligvis også efter, hvor længe du har brug for at parkere. De fleste steder koster 3 timer mellem £3,5 og £5.

Blackpool strækker sig flere kilometer i nord-/sydgående retning, og den flotte kystlinje fortsætter mange kilometer i begge retninger ud ad byen, så selv hvis du ikke har planer om at bevæge dig langt ud ad byen, kan der være fordel i at leje bil. Du kan sagtens bo centralt og komme til stranden uden bil, men med bil er der væsentligt flere muligheder at vælge imellem uden at skulle vente på busser ud og hjem.

Strandene er Blackpools mest populære turistattraktion, men nærområdet er også rigt på andre oplevelser. Det bogstavelig talt eventyrligt smukke Lake District (området spiller en væsentlig rolle i flere eventyr og digte inklusive Beatrix Potters fortællinger om Peter Kanin) er mindre end en times kørsel mod nord. Hvis du søger en helt anden stemning, kan du på fem kvarter komme til fire af verdens største fodboldklubbers hjemmebaner – Liverpool og Everton i Liverpool samt Manchester United og Manchester City i Manchester. I endnu kortere afstand kan du også opleve nogle af de mest charmerende kystbyer i Fleetwood 25 minutter mod nord og St. Anne’s 20 minutter mod syd.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.