Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i New York

###Biludlejning i New York – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 23. April 2015.

Med undtagelse af nationale og regionale selskaber i andre dele af verden er det lige før, at man kan sige, at hvis et biludlejningsselskab ikke findes i New York City, så findes det ikke overhovedet. Skyscanner hjælper dig gennem de overvældende mange udbud, så du med enkelte klik kan sortere efter pris, placering, biltype og så videre og potentielt spare mange timers sammenligning.

Med ti forskellige etablerede biludlejningsselskaber i både John F. Kennedy Lufthavn og LaGuardia Lufthavn kan du fra det øjeblik, du lander, nærmest vælge frit fra alle hylder blandt de billigste små biller, familievenlige stationcars, lækre luksusbiler og meget mere! Mulighederne er også noget nær uendelige på Manhattan, mens de er noget færre og mindre varierede i de mindre besøgte Bronx, Brooklyn, Staten Island og Queens foruden de to lufthavne.

New York City er blandt andet kendt som ”Byen, der aldrig sover”, så selvom trafikken generelt er værst i hverdagene mellem 7 og 9 og igen mellem 16 og 19 og timerne umiddelbart før og efter, så får du aldrig gaderne for dig selv – selv blandt travle og trafikerede storbyer rangerer New York utrolig højt. Hvis du ender med at køre selv rundt i New York – og særligt på Manhattan – er der et par hovedregler og tips, der er værd at huske på. Fartgrænsen er stort set samtlige steder på 30 miles i timen og i modsætning til det meste af USA er det ikke tilladt at dreje til højre for rødt lys. Bemærk også, at billister dytter i ét væk i New York, så selvom der er masser af trafik og larm , forbudte venstresving i visse perioder samt andre trafikanter, som skynder på dig, så hold tungen lige i munden, og tag det roligt bag rattet. Promillegrænsen er på 0,08 % for chauffører, der er fyldt 21, mens grænsen er nul for yngre bilister.

Hvis du ønsker at leje bil, men lander midt i myldretiden, kan du ofte spare både tid og penge ved at tage offentlig transport og afhente bilen i nærheden af dit hotel. Stort set alle broer og tunneller er betalingsveje, så i betalingsafgift alene kan du spare $14 for at komme fra en lufthavnene til Manhattan. Nogle biludlejningsselskaber har installeret E-ZPass i bilerne (New Yorks svar på BroBizz), hvilket giver lidt rabat. Tjek, når du afhenter bilen, om E-ZPass bruges, og hvordan det indskrives i regningen.

Uanset hvordan du vælger at komme omkring i New York City, er der altid travlt, så noget af det bedste ved at leje bil her, er muligheden for at komme ud af byen til oplevelser i et helt andet tempo. Med udgangspunkt på Manhattan kan du for eksempel køre den flotte tur til hyggelige Sleepy Hollow på tre kvarter, til stranden på Fire Island via Long Island på et par timer . Du kan også opleve den dramatiske natur i The Palisades på en halv time og eventuelt fortsætte endnu en halv time mod nord til Bear Mountain, hvor du kan nyde naturen til fods, i zoologisk have, på en båd, på legeplads og meget mere.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.