Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i New York - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i New York – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 23. April 2015.

Med undtagelse af nationale og regionale selskaber i andre dele af verden er det lige før, at man kan sige, at hvis et biludlejningsselskab ikke findes i New York City, så findes det ikke overhovedet. Skyscanner hjælper dig gennem de overvældende mange udbud, så du med enkelte klik kan sortere efter pris, placering, biltype og så videre og potentielt spare mange timers sammenligning.

Med ti forskellige etablerede biludlejningsselskaber i både John F. Kennedy Lufthavn og LaGuardia Lufthavn kan du fra det øjeblik, du lander, nærmest vælge frit fra alle hylder blandt de billigste små biller, familievenlige stationcars, lækre luksusbiler og meget mere! Mulighederne er også noget nær uendelige på Manhattan, mens de er noget færre og mindre varierede i de mindre besøgte Bronx, Brooklyn, Staten Island og Queens foruden de to lufthavne.

New York City er blandt andet kendt som ”Byen, der aldrig sover”, så selvom trafikken generelt er værst i hverdagene mellem 7 og 9 og igen mellem 16 og 19 og timerne umiddelbart før og efter, så får du aldrig gaderne for dig selv – selv blandt travle og trafikerede storbyer rangerer New York utrolig højt. Hvis du ender med at køre selv rundt i New York – og særligt på Manhattan – er der et par hovedregler og tips, der er værd at huske på. Fartgrænsen er stort set samtlige steder på 30 miles i timen og i modsætning til det meste af USA er det ikke tilladt at dreje til højre for rødt lys. Bemærk også, at billister dytter i ét væk i New York, så selvom der er masser af trafik og larm , forbudte venstresving i visse perioder samt andre trafikanter, som skynder på dig, så hold tungen lige i munden, og tag det roligt bag rattet. Promillegrænsen er på 0,08 % for chauffører, der er fyldt 21, mens grænsen er nul for yngre bilister.

Hvis du ønsker at leje bil, men lander midt i myldretiden, kan du ofte spare både tid og penge ved at tage offentlig transport og afhente bilen i nærheden af dit hotel. Stort set alle broer og tunneller er betalingsveje, så i betalingsafgift alene kan du spare $14 for at komme fra en lufthavnene til Manhattan. Nogle biludlejningsselskaber har installeret E-ZPass i bilerne (New Yorks svar på BroBizz), hvilket giver lidt rabat. Tjek, når du afhenter bilen, om E-ZPass bruges, og hvordan det indskrives i regningen.

Uanset hvordan du vælger at komme omkring i New York City, er der altid travlt, så noget af det bedste ved at leje bil her, er muligheden for at komme ud af byen til oplevelser i et helt andet tempo. Med udgangspunkt på Manhattan kan du for eksempel køre den flotte tur til hyggelige Sleepy Hollow på tre kvarter, til stranden på Fire Island via Long Island på et par timer . Du kan også opleve den dramatiske natur i The Palisades på en halv time og eventuelt fortsætte endnu en halv time mod nord til Bear Mountain, hvor du kan nyde naturen til fods, i zoologisk have, på en båd, på legeplads og meget mere.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.