Kort

Fly Madrid - London

Flyinformation Madrid til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 224

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

200

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1265 kilometer

2 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Iberia

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Fly fra Madrid til London

Oplysningerne er korrekte per august 2016

Ruter fra Madrid til London

Der er masser af direkte fly fra Madrid til London. Ruten til Heathrow er den travleste udenrigsrute fra Madrid Lufthavn, mens også Gatwick er i top ti. Som om det ikke var nok, er der også direkte fly til både Stansted, City og Luton. Ryanair, Norwegian, easyJet, Iberia, British Airways og Air Europa kæmper dagligt om kunderne.

Afgangsterminalen

Der er fire terminaler i Madrid Lufthavn, og der går fly til London fra dem alle. Men bare rolig, der er restauranter og caféer til at slukke sulten og tørsten i dem alle. Kan du lide at shoppe i afgangslufthavnen, er der også et bredt udvalg af butikker i alle afgangsterminaler. Der er gratis wifi i alle terminaler, dog i terminal 1, 2 og 3 dog ikke helt i alle områder.

Ankomstterminalerne og transport til centrum

Der er mange transportmuligheder fra alle fem ankomstlufthavne til centrum. Den hurtigste transportform er i alle tilfælde tog, enten undergrund eller forskellige overgrundstog. Med undtagelse af Heathrow og City er den billigste transportmetode til de centrale London dog med bus. Der er naturligvis også taxa fra alle lufthavne.

Da London er en stor by arealmæssigt, kan der være ekstra fordele og ulemper ved at rejse til de enkelte lufthavne. Det kommer blandt andet an på, hvor dit hotel i London er. Herunder kan du se, hvilke selskaber der lander hvor samt den hurtigste vej til centrum:

Heathrow (direkte fly med Iberia og British Airways): Placeret i det vestlige London. 15 minutter med eksprestog til Paddington Station.

Gatwick (easyJet, Norwegian, Iberia, British Airways og Air Europa): Ligger i det sydlige London. 30 minutter med eksprestog til Victoria Station.

City (British Airways): Ligger i det østlige London. 21 minutter til Bank Station med DLR.

Stansted (Ryanair): Ligger nord for London. 45 minutter med eksprestog til Liverpool Street Station.

Luton (easyJet): Shuttlebus fra lufthavnen til Luton Parkway Station, herfra tog til St. Pancras Station. I alt 34 minutter.

Pas, papirer og andet praktisk

Dansk pas skal være gyldigt under hele opholdet i Storbritannien.

Værd at vide om London

Der er i mange tilfælde voldsomt store prisforskelle på Madrid og London. Madrid er en af Vesteuropas billigste hovedstæder, mens London er en af de dyreste. For eksempel koster et måltid på en billig restaurant 75 kroner i Madrid, men 130 kroner i London med fadølspriser på cirka 35 kroner og kaffepriser på over 20 kroner.

Alligevel kan der spares penge på en rejseoplevelse til London. Mens et almindeligt hotel kan være dyrt, er der mange billige hostels i London, særligt uden for højsæsonen, og så er der gratis entré til stort set alle museer i London.

Husk, at klokken i London er en time efter Madrid.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.