Kort

Fly Aalborg - New York

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til New York
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til New York

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.236

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 5962 kilometer

9 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia og Stewart International

4 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i New York: New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia og Stewart International.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til New York er kr. 2.236. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
9 t 40 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til New York.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til New York.

Oplysningerne er korrekte per maj 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til New York

Det er ikke muligt at tage direkte fly fra Aalborg til New York, men faktisk er der masser af daglige ruter, som tager mindre end 12 timer. Blandt dem er KLM via Amsterdam, SAS via København og Norwegian + SAS via København. De hurtigste ruter fra Aalborg til New York lander i henholdsvis John F. Kennedy Lufthavn og Newark Lufthavn.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Med både gratis parkering i lufthavnen og gratis wifi i hele terminalbygningen kan turen fra Aalborg til New York starte helt gratis. Hvis du har lyst til at spendere lidt i lufthavnen, er der pølsevogn før security og DELI, Gastro Pub og dutyfree efter security.

Ankomst i lufthavnen og transport til centrum

Alle de hurtigste ruter fra Aalborg til New York lander i enten John F. Kennedy Lufthavn eller Newark Lufthavn. Fra begge er den billigste løsning for at komme til Manhattan med AirTrain.

New York John F Kennedy Lufthavn

Der er cirka 20 kilometer fra New Yorks travleste lufthavn til Manhattan. AirTrain har afgang fra alle terminaler til de undergrundsstationerne Jamaica Station og Howard Beach Station, hvorfra man kan fortsætte videre til enten Midtown Manhattan (50 minutter), Lower Manhattan (60 minutter) eller Upper Manhattan (75 minutter) samt desuden Southern Queens eller North Brooklyn. Alle ture koster $7,75 (knap 50 kroner) .Alle AirTrains ruter fra John F Kennedy Lufthavn kan ses her.

New York Newark Lufthavn

Også fra Newark Lufthavn stoppe AirTrain i alle terminaler. Den videre færd går til Newark Liberty Airport Station, hvorfra man kan skifte for at komme til Penn Station i Midtown Manhattan. Den tur tilbyder NJ TRANSIT for $13 (godt 80 kroner). For at undgå en overordentlig lang gåtur til Manhattan skal du ikke stå af på Penn Station, Newark, men sørge for at fortsætte til Penn Station, New York (Manhattan)! Står du af på sidstnævnte tager turen omkring 30-45 minutter

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til New York

USA er visumfrit for danske rejsende, hvis pas er gyldigt i hele perioden. Visum er dog betinget af, at man på forhånd har en ESTA-godkendelse. Godkendelsen er gældende i to år, og hvis du ikke allerede har en, kan du søge om ESTA her mindst 72 timer før indrejse.

Praktiske oplysninger om New York

New York er en gigantisk by, og selvom den er mest kendt for turistattraktioner på og omkring Manhattan, er der også masser at se i byens øvrige bydele. Heldigvis er der et vidtspændende og billigt metrosystem, så man sagtens kan komme langt omkring uden at bruge en formue.

Amerikansk mad og drikke er langt billigere end i Danmark, mens øvrige restauranter normalt er en anelse billigere.

New York er seks timer efter Danmark.

Læs mere om New York

20 bedste oplevelser i New York City: 10 klassikere, 10 insidertips

20 ting du kan lave i New York City for under 10 kr

Hotel i New York

Søg efter priser hotel i New York og sammenligne priser. For at snævre søgningen ind kan du specifikt vælge at afgrænse søgningen til en eller flere af bydelene Manhattan, Brooklyn, Bronx, Queens, Staten Island og Clifton.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.