Sammenlign og spar på hoteller i New York

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste New York hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær New York området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste New York hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i New York – Sammenlign billige hoteller i New York

”The Big Apple” er en enorm by – den mest befolkningsrige i USA – og består af fem forskellige boroughs. Der er masser af muligheder for overnatning, og især hvis det skal være billigt, er det ekstremt vigtigt at kigge på hotelanmeldelser, før du bestemmer dig. Nogle af USA's værste hoteller med rotter og det, der er værre, ligger i New York. Det bør dog på ingen måde afholde rejselystne fra et besøg, for der er masser af andre fine hoteller i alle prisklasser.

Manhattan

Manhattan er i sig selv en kæmpeby og uden sammenligning den del af New York, der er mest kendt. Det er her, man finder skyskraberne, Central Park, Rockefeller Center, Guggenheim og World Trade Center Sitet – og det er først og fremmest på Manhattan, at turister vælger at finde hotelovernatning. Blandt Manhattans distrikter er det trendy og børnevenlige TriBeCa i sydvest, der mod nord bliver gradvist mere bohemeagtigt via SoHo og Greenwich Village, som er spækket med unge studerende fra NYU. Theater District er præcis, hvad navnet antyder, så hvis du skal på Broadways teatre, så er det her, det sker. Har du svært ved at vælge, kan du finde masser af billig overnatning og luksuriøse hoteller i Central Park i midten af Manhattan.

Brooklyn

Brooklyn er kendt for at have masser af kunstnere, musikere, koncerter, strande og Coney Island med de mange forlystelsesparker. Downtown er det mest besøgte område for turister, da der både er fortrinlige shoppingmuligheder, Brooklyn Bridge og fantastisk udsigt over Manhattans skyskraber-skyline, mens kunstnere i de senere år har transformeret Williamsburg – også tæt på Manhattan – fra tomme pladser til et mekka af trendy butikker.

Queens

Lufthavnshotel kan du finde i Queens, der huser både LaGuardia og John F. Kennedy International lufthavnene i hver sin ende. Queens har også flere børnevenlige kvarterer som det smukke Forest Hills og Corona med de mange parker.

Bronx

Bronx er en fantastisk mulighed for turister, der gerne vil finde billige hotelpriser i nærheden af grønne områder – en femtedel af distriktet består nemlig af parker. Derudover kan du besøge Bronx Zoo, New York Botanical Gardens, Yankee Stadium og flere andre offentlige haver, markeder og kulturcentre.

Staten Island

New Yorks mest stille borough er Staten Island, som også er længst fra Manhattan. Her kan du kigge efter billig overnatning, hvis du gerne vil have nogle niche-oplevelser. Højdepunkter tæller det over 200 år gamle Fort Wadsworth, den historiske landsby Richmond Town og et væld af små museer i alle former og afskygninger.